ONA JE DOKTORKA I NAJFATALNIJA SVEKRVA U SRBIJI ZA KOJOM MUŠKARCI UZDIŠU: A s problematičnom snajkom ima ŠOKANTAN ODNOS

Marija Švabić Raičević vrlo obrazovana i vredna žena koja je izgradila sjajnu karijeru, a sve je iznenadila kako se snašla u ulozi svekrve.

Celebrities
11:48h Autor:
ONA JE DOKTORKA I NAJFATALNIJA SVEKRVA U SRBIJI ZA KOJOM MUŠKARCI UZDIŠU: A s problematičnom snajkom ima ŠOKANTAN ODNOS
Foto: Printscreen Instagram / ilicsvabic

Marija Švabić Raičević je postala svekrva Tari Simov, za koju je javnost saznala zbog učešća u rijaliti programu. Međutim, ova dama nije iz tog sveta. Završila je stomatologiju i radi u Domu zdravlja, a pored toga drži i privatnu ordinaciju u Nišu. Sa druge strane, gde god se se pojavi, svi se okreću za njoj, jer je uvek besprekorno sređena i pleni neverovatnom energijom.

Diplomirala je maksimalno brzo kao najmlađi student generacije, a kako je rekla u jednom intervju nikada se nije promovisala, već su joj pacijenti bili najbolja reklama.

- Ja sam stomatolog, specijalista oralne medicine, ja sam lekar, ali u oblasti bolesti usta. Radim 27 godina, radim sada u domu zdravlja u Nišu i u privatnoj ordinaciji. Ceo dan radim, ali mi nije teško da dođem da vidim unuče i da pomognem Tari - rekla je.

Naime, njen sin Danilo i Tara su uplovili i romansu, a onda su svoju ljubav krunisali bebom.

A Marija ističe da joj je uloga bake najdivnije do sada.

- To je najlepši osećaj, možda i lepši kad sa rodila sopstvenu decu, ljubav prema unučetu je nešto posebno. Mogu da razdvojim svoje dete i unuče. Unuk je nešto savršeno, on je meni sada smisao života. Tara je sada kao moje dete. Mi smo se složili da bude ime Nikolaj, podržaćemo je u svemu, ona podnosi najveću žrtvu u svakom smislu - rekla je Marija za "Blic".

Za svoju snaju je imala samo reči hvale.

- Moguće je da se svekrva i snajka ovako slažu, ne odvajam je od sinova. Više joj dajem poršku njego sinovima, ja sam u svakom trenutku tu za nju. Ona je pokazala veliku zrelost, ovo je nešto posebno i to je za svaku pohvalu. Ona se snašla u ulozi majke kao da joj je to treće dete, jako je odgovorna. Njeni roditelji treba da budu ponosni kakvu ćerku imaju - rekla je ona.

Neminovno je da udvarače ima na svakom koraku, međutim, njeno srce je zauzeto već decenijama. Već godinama je u skladnom braku sa Goranom, a zaljubljenost na njihovim licima je još uvek prisutna.

Ukoliko sudimo po društvenim mrežama, može se primetiti da su jako bliski i da se neizmerno poštuju.

Ispod svake objave na kojoj poziraju zajedno može se pronaći pregršt pohvalnih komentara.

"Kakvi ste mi lepotani", "Kakav par" "Pravi gospodin i godpođa", "Zračite lepotom", "Savršeni ste", "Svi komplimenti", "Toliko ljubavi i lepote", "Par iz snova", samo su neki od mnogobrojnih komentara, koji se nižu ispod njihovih zajedničkih fotografija.

Marija jako voli svoj grad i državu, ali je sigurna da i kad bi otišla u neku drugu zemlju da bi i tamo uspela.

Nedavno se pojavila vest da se se Danilo i Tara razišli, ali ubrzo su se strasti smirile, ta trenutno uživaju u svojoj ljubavi više neko ikad.

- U planu je neka svadba sledećeg leta. Uglavnom smo u Nišu. Promenili smo više relacija. U Nišu imamo pomoć mojih, oni su iz doktorskog sveta, pa nam znači - rekao je Danilo.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / ilicsvabic

Marija je otkrila kakav je bio osećaj kada je beba stigla kući

Marija Ilić Švabić
foto: Printscreen Instagram / ilicsvabic

Marija je otkrila da je uvek na Tarinoj strani kada se ona i Danilo posvađaju.- Ja sam na Tarinoj strani, i otac Danilov je na njenoj strani. Uvek smo zajedno, Tara nam je na prvom mestu kao majka našeg unuka. Kada dođe do nekih čarki, pomire se. Ona je stoički podnela trudnoću, jako je odgovorna - rekla je ona.

Skandali Tare Simov

Otkako je ušla u svet rijalitija kao tinejdžerka zaintrigirala je javnosti svojim stavom i ponašanje, te su se otkrile brojne neprijatne situacije u kojima je bila akter. Međutim, jedan događaj je, kako je istakla, i te kako narušio njeno psihičko zdravlje. Naime, starleta Anđela Veštica ju je pretukla i ošišala kada je Tara imala samo 17 godina.

- Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5, 6 djevojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici - rekla je jednom prilikom, kada je slučaj na sudu zastareo.

Neretko je bila povezana sa narkoticima i prostitucijom, što je oštro demantovala, te istakla da nikada nije bila deo toga.

A onda joj se nakon brojnih ljubavih afera desila ljubav u rijalitiju to za našim poznatim reperkom Nenadom Aleksićem Ša, koji je zbog nje ostavio suprugu. Imali su vrlo turbulenatan odnos, ali je njihova romansa bila kratkog daha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs