RAZVOD OD 30 GODINA STARIJEG PREVAZIŠLA JE U REKORDNOM ROKU: Imala je imidž utučene RASPUŠTENICE, pa "okrenula ploču"

Mnoge zanima kako se Tina Kunaki ponaša posle razvoda, te je pod budnim okom javnosti, a ona je pokazala pravo lice.

Vip priča
Autor:
RAZVOD OD 30 GODINA STARIJEG PREVAZIŠLA JE U REKORDNOM ROKU: Imala je imidž utučene RASPUŠTENICE, pa "okrenula ploču"
Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošla su 4 meseca kako je jedan od najkomentarisanijih parova stavio tačku na ljubavni odnos. Naime, kada je Vensan Kasel izbrisao sve slike sa 30 godina mlađom Tinom Kunaki, mnogi su shvatili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Bilo je i onih koji su verovali da će doći do pomirenja, a sada se čini da do toga nema ništa.

Nakon ljubavnog kraha, Vensan se često pojavljivao u javnosti, vidno nasmejan i raspoložen, dok je Kunakijeva bila u nešto drugačijem raspoloženju. U javnost je izlazila poprilično zapuštena i utučena, a mnogi su komentarisali da se po njoj vidi da joj je razvod teško pao.

Vensan Kasel
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Međutim, to stanje nije dugo potrajalo, a Tina je nedavno uslikana sa drugim dečkom, u haljini koja je otkrivala više nego što bi trebalo. Osim oblina koje su se oslikavale, Tinu je krasio i široki osmeh, a mnogi su primetili da ga sada ne skida sa lica i da nikada srećnija nije bila.

Tina Kunaki
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zanimljivo je i da je nakon Vensana Kasela svaka žena "procvetala", a da on nikako ne može da se skrasi. Naime, Monika Beluči je 10 godina nakon razvoda sa njim pronašla ljubav kraj Tima Bartona pored kojeg se preporodila.

Tina je, čini se, krenula Monikinom stopama. Konačno se posvetila sebi, vrativši osmeh na lice.

1 / 11 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, pre drame oko razvoda, par se nikad nije razdvajao, a pričalo se da je Kasel postao sve ljubomorniji. Šuška se da se Kaselu sve manje dopadalo Tinino slobodno ponašanje. Redovno se ljubila i grlila sa prijateljima, izlazila i ponašala zapravo kao i sve druge devojke koje su njeno godište, dok je navodno glumac taj koji je čuvao njihovu ćerku, što mu se nije dopadalo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs