ON JE PONIŽAVAO PRED SVIMA, VARAO S DADILJOM I TERAO NA SVINGERAJ: Sad 15 godina mlađem rađa dete, tretira je KRALJEVSKI

Sijena Miler očekuje prinovu, a u drugom stanju je nikad lepša!

Celebrities
09:50h Autor:
ON JE PONIŽAVAO PRED SVIMA, VARAO S DADILJOM I TERAO NA SVINGERAJ: Sad 15 godina mlađem rađa dete, tretira je KRALJEVSKI
Kako Sijena Miler izgleda u drugom stanju?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanska glumica Sijena Miler (41) po drugi put postaje mama, a i u trudničkim danima izgleda veoma zanosno! Tome svedoče i najnovije slike sa Ibice, gde uživa na plaži pored 15 godina mlađeg partnera, a društvo im prave bliski pijatelji i njena ćerka Marlou koju je dobla u braku sa Tomom Staridžom.

Nosila je minijaturni bikni u kojem je neverovatno izgledala, te je očigledno da joj drugo stanje i te kako prija. Sijena Miler ne prestaje da se osmehuje u društvu svog dečka Olija. Izgleda da je sreća zakucala na njena vrata.

- Volim da budem majka. To je ono što najbolje radim - rekla je jednom prilikom.

Grin je osvojio Sijenu prošle godine, a svoju ljubav su obelodanili na zabavi "Vaniti Faira" u februaru 2022. Od tada se ne razdvajaju i deluju veoma srećno jedno pored drugog.

Glumica se nedavno osvrnula na svoj ljubavni život pre Olija, ističući da je ulagala svoje emocije osobe koje nisu bile vredne toga. Otkrila je da je mislila da će se udati do svojih 30-ih, ali veze u kojima je bila tih godina nisu ispale onako kako se nadala.

Sijena Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obraćajući se britanskom Vogueu, Sijena je objasnila:

- Uložila sam ono što mi se činilo kao važne godine u nešto što je bio totalno pogrešan izbor. Te osobe su pokazale da nisu uopšte zaslužile moju pažnju. Gubila sam samo vreme.

Ali, ogradila se da ne misli na Toma Staridža sa kojim ima desetogodišnju ćerku Marlou. Bivši su ostali u prijateljskim odnosima i Tom je sada u vezi sa Aleksom Čungom, te neretko se mogu vodeti kako zajedno sa svojim partnerima ručaju ili izlaze.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Međutm, čini se, da je Sijenu Miler pratila loša sreća sa momcima i vezama, sve dok nije srela Olija.

Javnosti je najpoznatija po vezi sa glumcem Džudom Loom koji je bio okrutan prema njoj. Njihova romansa bila je tema broj 1 tih godina. Pričalo se da je zbog Sijene ostavio dizajnerku Sejdi Frost sa kojom ima troje dece. Iako su bili vereni, skandali su obeležili njihovu romansu.

Naime, glumac ju je prevario sa dadiljom, a zatim je napravio dete konobarici. Sijena je momentalno u javnosti bila predstavljena kao prevarena žena i svi njeni glumački projekti pali su u vodu.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam otvarala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama ustajati iz kreveta i suočavati se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala stati svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam - tada je govorila glumica.

Ali tada je do stranih medija stigla i jedna neverovatna činjenica: izgleda da je Sijena odlučila da Džudu vrati milo za drago, pa ga je prevarila sa njegovim najboljim prijateljem Danijelom Krejgom. Kada je saznao za neverstvo, Lo se posvađao sa dugogodišnjim drugom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs