SAZNAJTE VIŠE

PROCURELI DETALJI RASPALOG BRAKA BRITNI SPIRS: "Udarala ga je i dok je spavao, imao je modrice i ugrize"

Izvori navode da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima

Vip priča
Autor:
PROCURELI DETALJI RASPALOG BRAKA BRITNI SPIRS: "Udarala ga je i dok je spavao, imao je modrice i ugrize"
Sem Asgari, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svet šoubiznisa šokirala je vest da se pop pevačica Britni Spirs razvodi od supruga Sema Asgarija nakon samo 14 meseci braka! Činilo se da su savršen par, a onda je jedna velika svađa izgleda bila kobna za njih. Šuškalo se i da je pevačica prevarila muža, a kako sada navodi TMZ, čini se i da je Britnni godinama telesno povređivala svog supruga.

Jednom mu je, navodno, napravila modricu na oku dok je spavao.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sem im se navodno često žalio da ga je Britni fizički povređivala tokom njihovih 7 zajedničkih godina. Često je tu bilo i tuča u koje je moralo da uskoči osiguranje, ali jednom prilikom osiguranja nije bilo na vidiku.

Britni Spirs
foto: 4CRNS, WCP, Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sem je tada spavao u njihovom krevetu kada je odjednom doletela Britni i počela da ga udara. Sem joj, tvrdi izvor, nije uzvratio udarce, ali je bio zaprepašćen kad ga je supruga udarila. Taj se navodni incidenet dogodio početkom ove godine, tačno u vreme kada su se u javnosti pojavile fotografije Sema Asgarija s modricom na oku i tragovima ugriza na podlaktici.

Paparaci su ga čak pitali kakve su mu to modrice, ali Sem je glumio da ne zna o čemu pričaju i zamolio ih da ga ne uznemiravaju.

Britni Spirs
foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori za TMZ navode da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima. Držala ih je svuda po kući, uključujući čak i njihovu spavaću sobu. Britni je, kako navodi jedan izvor, "bila paranoična da će je neko uhvatiti i trebali su joj noževi kao zaštita." Takođe se navodi da je Britni bila sklona tome da "poludi" i na najmanju sitnicu, a takvim je ponašanjem znala da prestravi supruga.

Podsetimo, TMZ je ranije izveštavao da su se Sem i Britni jako posvađali pre nekoliko nedelja kada ju je on optužio za prevaru, a to je i podstaklo njegov zahtev za razvod. Izvori sada tvrde da je to jednostavno bila kap koja je prelila čašu u ovom burnom i problematičnom odnosu...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs