mik džeger, večiti mladić

SPAVAO S 4.000 ŽENA, IMA 8 DECE, SAD UŽIVA S 44 GODINE MLAĐOM U 9. DECENIJI: Uradio šokantnu stvar koja ga je PROSLAVILA

Niko ne veruje da je ušao u devetu deceniju. Buran život, novac, svetska slava i pamet doneli su mu divnu starost.

Vip priča
07:16h Autor:
SPAVAO S 4.000 ŽENA, IMA 8 DECE, SAD UŽIVA S 44 GODINE MLAĐOM U 9. DECENIJI: Uradio šokantnu stvar koja ga je PROSLAVILA
U mladosti buntovnik, u osam banki gospodin!, Foto: Gonzales Photo/Kasper Maansson / Avalon / Profimedia

U elegantnom odelu "engleske" zelene boje, vitak i raspoložen, frontmen Rolingstonsa Mik Džeger proslavio je 80. rođus u velikom stilu. Među 300 zvanica bili su prisutni svi iz njegove velike porodice - sadašnja ljubav, bivša nevenčana žena, brojna deca i mnogo prijatelja, saradnika i članova benda. Na iznenađenje mnogih, tu je bila i Džeri Hol, njegova bivša ljubav, s kojom nakon razlaza dugo nije razgovarao. Ipak, najveću pažnju izazvala je njegova sadašnja partnerka i majka njegovog poslednjeg deteta, 44 godine mlađa Melani Hamrik.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Mik je sve vreme plesao, čekala ga je čokoladna torta, Leonardo Dikaprio i Leni Kravic otpevali su mu rođendansku pesmu, a zabava je trajala do zore. Za legendarnog Mika može se reći da je bio je i ovakav i onakav, ali jedno mu se mora priznati: da je dobar roditelj i da ima stila.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Pre četiri godine operisao je srčane zaliske i mesec dana nakon operacije već igrao na probi za turneju. To srce izdržalo je reku alkohola i amfetamina, ludih partijanja, armiju žena i ljubavnica, osmoro dece, pet unuka, jednog praunuka i šest decenija uspeha na muzičkoj sceni. Treba biti čudo od vitalnosti da se i u ozbiljnim godinama zadrže gustina (ofarbane) kose, svoji zubi, ne dobije stomak i na licu ne uradi ništa što sakriva bore. On prirodno ostari, a opet, to je isti onaj Mik čiji je glas očarao generacije očeva, sinova i unuka.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Majkl Filip Džeger, Britanac iz grada Dartmora u Kentu, brzo je izgubio svoj otmeni naglasak tako što je kao dečačić, igrajući košarku, odgrizao i progutao komadić svog jezika. Taj nedostatak postao je kasnije njegov zaštitni znak u vidu vriska, ali i nerazgovetnog izgovaranja reči. Koristeći svoje izražajne usne, uveliko je doprineo da se i logo Stonsa - crvene usne sa isplaženim jezikom, dovedu u vezu sa izgledom frontmena.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Mik Džeger nikada nije izdao autobiografiju. Nikada se nije pojavio ni u jednoj tok-šou emisiji, nije snimio nijednu reklamu, kao što nema nijednu tetovažu. Kako se muzika benda menjala, tako se menjao i on. Uvek je bio fitnes manijak, voleo je sport - kriket i fudbal, a o njegovoj ishrani i telu brinula je armija ljudi. Kada je prošla njegova era "buntovnika protiv sistema", pojavio se jedan konzervativni, prefinjeni i zdravorazumski Džeger. Narkotike i cigarete otresao je s ramena kao sneg i posvetio se zdravom životu. Danas ponekad popije čašu vina, ali je uglavnom na sokićima. Upotrebljava dobru kozmetiku.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Uporedo s hitovima koji su mu doneli ogromno bogatstvo, pratio ga je glas da je spavao sa više od 4.000 žena. Najslađe mu je bilo da otme devojku ili ženu prijatelju. Prvo dete, ćerku Karis, Džeger je dobio sa američkom manekenkom Maršom Hant. Oženio se samo jednom, Bjankom de Masijas, s kojom ima ćerku Džejd. Razveli su se posle osam godina zbog manekenke Džeri Hol, s kojom ima četvoro dece. Razveli su se zbog brazilske manekenke Lusijane Himenes, koja mu je rodila sina Lukasa. Osmo dete, malog Deveroa, dobio je 2016. s Melani Hamrik. Sa svim svojim ženama ostao je prijatelj. Ser Mik je danas hodajuća legenda koja više nema šta da dokazuje. Ispratio je Bouvija i Merkjurija na nebesku scenu, neka sada slavi svoje sjajne pozne godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs