IMAO JE 15, A ONA 29 GODINA KAD GA JE ZAVELA I UNIŠTILA MU ŽIVOT: Davao je sinu drogu kao poslasticu, pa dotakao dno

Mnogi se pitaju kako danas izgleda glumac koji je drogirao sina, fdok je on rešio da okrene drugi list.

Vip priča
13:57h Autor:
IMAO JE 15, A ONA 29 GODINA KAD GA JE ZAVELA I UNIŠTILA MU ŽIVOT: Davao je sinu drogu kao poslasticu, pa dotakao dno
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Edvard Furlong postao je jedan od najboljih skandal majstora, a upravo afere i skandali bacili su u drugi plan njegov glumački talenat. Imao je samo 13 godina kad je dobio filmsku ulogu koja mu je obeležila karijeru. Reč je o ulozi dečaka u filmu "Terminator 2: Sudnju dan". Međutim, njegov uspon u karijeri prekinuo je splet raznih okolnosti koje su ga učinile neprepoznatljivim.

Imao je teško detinjstvo koje je slutilo da će glumac krenuti stranputicom. Očinsku figuru nije imao, budući da oca nije ni poznavao, što je rezultiralo time da bude problematičan. Majka je izgubila kontrolu nad njim, do te mere da su je Edvardova tetka i ujak tužili i uzeli starateljstvo nad njim. Do ranih tinejdžerskih dana, Edvard je bio pod njihovom prismotrom.

Edvard Furlong
foto: Profimedia

Imao je 15 godina kada je ušao u ljubavnu vezu sa devojkom koja mu je bila mentor na snimanju filma "Terminator 2: Sudnji dan", dok je ona imala 29 godina.

Edvard se uselio u dom svoje učiteljice Džeklin Domak, a par je objavio da je u vezi. U međuvremenu, Kalifornija je unela izmene o zakon o silovanju po kom se omogućuje krivično gonjenje odraslih žena koje imaju odnose s maloletnicima. Edvardov teča Šon Furlong je podneo tužbu protiv Džeklin Domak, ali kako je dečak ostao nem na sve optužbe, trud je bio uzaludan.

Edvard Furlong
foto: Profimedia

Na kraju je postala njegov menadžer, iako je učinila malo da usmerava njegovu karijeru na bilo koji smislen način. Furlong je glumio u brojnim kritičkim i komercijalnim neuspesima, poput filma "Brainscan", od kojih nijedan nije bio ni blizu repliciranja uspeha "Terminatora 2: Sudnji dan".

Edvard Furlong
foto: Barry Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Furlong se na kraju verio za svoju menadžerku i razveo od nje Godine 1999. tužila ga je za novac koji joj duguje. Takođe je tvrdila da je bio fizički zlostavljana.

Početak sunovrata

Ljubavni problemi imali su veliki uticaj na njega, a glumac je navodno za uzimao teške doroge - heroin, kokain - i bio u dubini ozbiljnog alkoholizma.

S glumicom Rejčel Bel je bio u braku od 2006. do 2014., a dobili su i sina Itana. Ona je zatražila razvod, a iako ga je nastavio viđati, morao je da čini to uz nadzor jer su nakon jednog nasumičnog testa, u krvi tada malenog Itana pronađeni tragovi droge, piše Večernji.

Njegove zavisnosti su ga sprečile da dobije Džona Konora u nastavku filma o Terminatoru 2002. godine, zbog čega je uloga pripala Niku Stalu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nekoliko puta je hapšen zbog nasilja u porodici, zavisnosti od droga i raznih prekršaja u vožnji. Na sudu je javno priznao da je potpuno švorc. Ipak, oni koji su radili s njim i dalje tvrde da je jako talentovan glumac – ali nepredvidljiv.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs