IMALA JE ŽIVOT GORI OD PAKLA I JEZIVE TRAUME: Najpoželjniju plavušu stigla je starost i niko je više ne prepoznaje

Evo kako danas izgleda nekada najpoželjnija plavuša koja je imala traumatičan život.

Celebrities
21:24h Autor:
IMALA JE ŽIVOT GORI OD PAKLA I JEZIVE TRAUME: Najpoželjniju plavušu stigla je starost i niko je više ne prepoznaje
Kako danas izgleda nekada najpoželjnija plavuša, Foto: Profimedia

Ako ste gledali film Top Gan sigurno se sećate čuvene plavuše koja je odigrala ulogu instruktorke Čarli, parterke Toma Kruza. Tom ulogom, ali i lepotom, Keli Mekgilis, je osvojila ceo svet, mnogi su joj predviđali uspešnu karijeru, ali stvari su u njenom životu krenule u drugom smeru.

Nakon "Top Gana" postala je još traženije glumačko ime u Holivudu i seks simbol, ali nakon što je tokom devedesetih snimila nekoliko filmova, odlučila je da se povuče iz javnog života.

Ispostavilo se kasnije, da nije mogla da podnese medijski pritisak zbog depresije sa kojom se borila i napada panike.

Keli Mekgilis
foto: profimedia

Glumica se u javnosti retko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi je jedva prepoznaju jer se potpuno promenila. Nekadašnji seks simbol nabacila je višak kilograma, a i prepoznatljivu plavu kosu je skratila. Od njenog zanosnog izgleda nije ostalo ni traga, piše 24sedam.rs.

- Stara sam i debela i izgledam primereno mojim godinama. Radije se osećam dobro u vlastitoj koži i u ovim godinama, umesto da pridajem pažnju svim tim drugim stvarima - izjavila je ova glumica 2019. godine.

Keli zapravo nikad nije htela da plaća "holivudsku cenu" uspeha.

- Znam da je moj izgled ispod očekivanog, ali ja nisam pristajala na operacije i intervencije kojima bih išla u korak sa mlađim koleginicama - izjavila je svojevremeno američkim medijima.

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

U međuvremenu Keli se udavala dva puta, ima dvoje dece, a 2009. godine svetu je priznala da je lezbejka.

- Završila sam s muškarcima. Život je putovanje tokom kojeg rasteš i menjaš se. A na kraju zavoliš ono što jesi - rekla je u intervjuu.

Nakon velikog uspeha koji je postigla u "Top Ganu" otvorila je bar, radila s zavsinicima od droga i alkohola, podučavala mlade glumce i prihvatila uloge u nekoliko niskobudžetnih filmova.

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Keli Makgilis je završila dramu na Džulijardu 1983. godine. Pre planetranog uspeha sa Tomom Kruzom bila je nominovana za Zlatni globus za ulogu u filmu "Svedok" u kojem je glumila sa Harisonom Fordom.

Iza glumačke karijere i velikog uspeha Keli zapravo se krio turbulentan i težak život, koji je verovatno naterao da u kasnijim godinama "prikoči".

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

Od svog drugog supruga se razvela 2002. godine i nakon toga počela je ide na psihoterapiju, i popravila je narušene odnose sa ćerkama.

U jednom intervju 2009. javno je priznala da je lezbejka i sledeće godine se udala za Melaniju Lis koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

Pre nekoliko godina doživela je napad u svojoj kući u Severnoj Karolini kada joj je provalnik upao u kuću, a tada je glumica prvi put otkrila, da joj to nije bila prva trauma u životu.

Keli Mekgilis, Tom Kruz, Top Gan
foto: Profimedia

Silovana je kao tinejdžerka.

- Posle svakog od ovih napada sam se selila misleći da mogu da nađem sigurno mesto. Ne. Sada imam užasna osećanja PTSD (Posttraumatski stresni poremećaj) i pokušavam da se izdginem svakodnevno iz dubina depresije i očaja. Sav taj bol iz prošlosti je ušao u moju psihu. Sve što sam oduvek htela je da se osećam sigurno. Sigurno u sopstvenom domu - napisala je Keli Mekgilis na svom Fejsbuku.

Zbog silovanja čitavog života se borila s napadima panike, a jedno vreme bila se okrenula i zavisnostima alkohola i droge.

Keli Mekgilis
foto: Profimedia

- Mnogo sam pila, previše, i nisam ništa jela. Bojala sam se noći i kako bih prebrodila taj strah, pila sam alkohol - rekla je u jednom intervju.

Mir je pronašla tek 2009. godine. Tada je već osam godina bila trezna i obnovila je vezu sa dve ćerke, otkrila je da je lezbejka. Danas tvrdi da nikad ne bi menjala ovaj život koji živi, daleko od očiju javnosti i svetla holivudskih reflektora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs