MARKANTNI ZAVODNIK OSVAJAO JE ŽENSKA SRCA ŠIROM SRBIJE: Džordž Kluni iz latino sapunica danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE

Saul Lisazo proslavio se ulogama u popularnim latino sapunicama, a pogledajte kako izgleda danas.

Celebrities
10:08h Autor:
MARKANTNI ZAVODNIK OSVAJAO JE ŽENSKA SRCA ŠIROM SRBIJE: Džordž Kluni iz latino sapunica danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE
Kako danas izgleda najveći zavodnik iz latino sapunica?, Foto: Printscreen/instagram

Sećate se serije "Akapulko, dušom i telom"? A hita "Zabranjena ljubav"?

Ove i mnoge druge sapunice bile su veoma gledane 90-ih na našim prostorima, a posebnu pažnju privukao je glavni glumac, markantni Saul Lisazo kome su ove uloge donele veliku popularnost.

Saul Lisazo glumio je u nebrojeno puno sapunica. Danas ima 67 godina, u srećnom je braku već 40 godina i otac je dvoje dece.

Zgodni Saul osvojio je ženska srca širom sveta, a poslednjih par godina se povukao iz javnosti i manje snima. Inače, malo njih zna da Saul nije oduvek bio glumac.

Njegova karijera počela je u fudbalu, kojim se i profesionalno bavio.

Ipak, teška povreda kolena prekinula je njegovu karijeru, pa se zgodni Saul okrenuo manekenstvu, a tokom snimanja jedne kampanje dobio je priliku da zaigra u sapunici.

Usledile su brojne uloge glavnih protagonista, a markantnom gospodinu popularnosti nije manjkalo. I dok je na ekranu bio u ljubavnim problemima i uvek je dobijao uloge velikih zavodnika, privatno je vodio prilično miran i porodičan život.

Osim glumom bavi se i poduzetništvom, pa je tako vlasnik jednog restorana u Meksiku. Mnogi ga i dalje prepoznaju, ali uprkog tome, komentarišu da se dosta promenio.

Zbog svog izgleda nekada su ga nazivali latino Džordž Kluni, a danas njegove guste i tamne obrve su sijede, kao i njegov kosa, a pustio je i brkove.

Saul se povukao iz javnog života
Saul se povukao iz javnog života foto: Printscreen/instagram

A iako se povukao iz glume, aktivan je na Instagramu, gde s obožavateljima deli svakodnevne trenutke iz života, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs