BIZARAN RAZLOG ZBOG KOJEG JE MIK DŽEGER SVOJOJ 43 GODINE MLAĐOJ DEVOJCI KUPIO PRSTEN: Svi se krste kada čuju OVO

Ne postoji okoreliji neženja od Mika Džegera. On je spreman na sve, samo ne na venčanje

Vip priča
13:33h Autor:
BIZARAN RAZLOG ZBOG KOJEG JE MIK DŽEGER SVOJOJ 43 GODINE MLAĐOJ DEVOJCI KUPIO PRSTEN: Svi se krste kada čuju OVO
Mik Džeger i Melani, Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Bila je to 2014. godina kada je Mik Džeger počeo da se zabavlja sa 43 godine mlađom devojkom Melani Hamrik. On je bio na turneji sa Rolng Stonsima, a onda sa plesnom baletskom grupom. Naravno da im niko nije predviđao brak i decu, bajku koja će trajati.... Ali niko nije mogao ni da zamisli da će Mik Džeger da kupi Melani prsten vredan 100.000 dolara.

Taj prsten koji je Melani nosila okolo slutio je na verenički, ali Majk Džeger se neće venčati. Da kupio je devojci verenički prsten i da nikad joj nije obećao brak.

Mik Džeger
foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

"To je više kao prsten obećanja," rekla je nasmejana Melani zbunjenim novinarima.

Njena prijateljica je otkrila da je Melani satalo do toga da se uda za Mika Džegera, ali da to ne bi nikada i nikome priznala, pogotovo ne njemu jer Mik ako išta mrzi to su očajne žene željne braka.

Poznato je da je nakon 10 godina veze i 2 dece odveo Džeri Hol pred oltar, da bi manekenka kasnije saznala da je to bilo lažno venčanje, a potvrda nevažeća.

Znajući sve to, teško je i pomisliti da će na pragu osamdesete Mik Džeger da oženi 36- godišnju Melani. Stoga mu je lakše da joj kupi prsten, koji će joj služiti umesto obećanja.

Mik Džeger
foto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Mogu da razumem žene koje žele da se udaju, jer znaju da ako njihov muškarac pobegne sa drugom ženom - bar imaju papir s kojim mogu da mu zagorčaju život. Ali nikada neću razumeti zašto muškarac želi da se venča," rekao je davno Mik Džeger.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs