SAZNAJTE VIŠE

PRINC HARI U SVOJOJ KNJIZI OTKRIO SVOJU NAJGORU SVAĐU SA MEGAN: Reči koje otkrivaju pravi odnos između njega i žene

Princ Hari je danas definitvno ličnost o kojoj se najviše priča

Vip priča
Autor:
PRINC HARI U SVOJOJ KNJIZI OTKRIO SVOJU NAJGORU SVAĐU SA MEGAN: Reči koje otkrivaju pravi odnos između njega i žene
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Printscreen/youtube

Dugoiščekivani memoari princa Harija sada su i zvanično u prodaji, a nije trebalo dugo da čekatmo da saznamo nove pikanterije koje je vojvoda od Saseksa u njima otkrio.

Mnoge je iznenadilo to što je jedna od prvih stvari koje je detaljno opisao njegova svađa s Megan koju je doživeo na samom početku veze.

Princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Reč je o njihovoj prvoj svađi koja je, kaže princ, bila poput udarca groma koji ga je trgnuo i pomogao mu da počne da rešava svoje probleme iz detinjstva.

'Vino mi je možda udarilo u glavu. One nedelje provedene u borbi s novinarima možda su me iscrpile. Meg je rekla nešto što sam pogrešno shvatio. Delom je to bilo zbog naših kulturoloških razlika, delom zbog jezične barijere, ali sam te večeri bio i malo preosetljiv. Pitao sam se zašto se tako obrušila na mene', napisao je Hari pa nastavio:

'Vikao sam na nju, izgovarao sam teške i okrutne reči. Dok su ih izgovarao, osetio sam da se sve smrznulo u sobi.. Megan je izašla iz kuhinje, nestala je na dobrih petnaest minuta. Našao sam je gore. Sedela je u spavaćoj sobi. Bila je smirena i mirno mi je rekla da nikada ne bi podnela da joj se tako ponovo obratim.'

"Htela je da sazna odakle to dolazi. Nisam znao da joj odgovorim. Pitala me gde sam čuo da muškarac tako razgovara sa ženom i da li sam ikada čuo odrasle da tako razgovaraju kad sam bio dete. Pročistio sam grlo, skrenuvši pogled."

"Kad sam rekao "Da", rekla je da ne bi tolerisala takvog partnera. Niti imala dete s njim. Niti ovakav život", opisao je princ tok svađe pa otkrio kako mu je upravo ona promenila život jer se okrenuo novom terapeutu.

Megan Markl, princ Hari, venčanje
foto: Profimedia

"Naravno, Meg i ja smo prolazili kroz iskušenja, pravu havariju, ali Hari koji je s takvim besom vikao na Meg nije bio isti Hari, razumni Hari koji izlaže svoje probleme ležeći na kauču. Bio je dvanaestogodišnji Hari, traumatizirani Hari.'

Osim svađe, u memoarima su opisani i počeci njihove veze koja je prvu iskru doživela putem poruka na Instagramu.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Nakon nekog vremena dopisivanja, Hari i Megan našli su se uživo i, prema pisanju princa, lako revazišli niz razlika koje su ih delili.

"Imali smo toliko toga zajedničkog, iako smo dolazili iz tako različitih svetova. Ona je bila Amerikanka, ja sam bio Britanac. Ona je bila kulturna, a ja baš nisam. Ona je bila slobodna, a ja sam bio u zlatnom kavezu. Pa ipak, nijedna od tih razlika nije se činila preteranom, pa čak ni važnom,' zaključuje vojvoda od Saseksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs