20 GODINA SE KRILA OD JAVNOSTI, PRIČALO SE DA JOJ SE LICE RASPADA OD BOTOKSA: Sada je spremna da ponovo osvoji HOLIVUD

Meg Rajan se nakon 20 godina uzdigla kao feniks, a sve je počelo kada se pojavila na Met Gali

Vip priča
20 GODINA SE KRILA OD JAVNOSTI, PRIČALO SE DA JOJ SE LICE RASPADA OD BOTOKSA: Sada je spremna da ponovo osvoji HOLIVUD
Foto: DPRF / StarMax / Profimedia

Meg Rajan (62) se nakon 20 godina pojavila na Met Gali ruku pod ruku sa kreatorom Majklom Krosom, čiju je haljinu nosila.

Mnogi su se zaprepastili kada je nekadašnja hit zvezda izašla iz ilegale i došla na crveni tepih.

Pričalo se kako godinama izbegava svetla reflektora upravo zbog činjenice da je imala niz pogrešnih metoda ulepšavanja, pa je završila uništenog lica.

Meg Rajan
foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica ovako obrazlaže godine pauze do snimanja i filmskih projekata:

"Napravila sam ogromnu pauzu jer sam osećala da postoji toliko mnogo drugih delova mene koje treba da razvijem".

Glumica se posvetila majčinstvu, pa je danas ima dvoje dece Džeka (31) kojeg je dobila u braku sa Denisom Kvejdom i Dejzi Tru (18) koju je usvojila.

Nakon dvadeset godina, Meg je odlučila da je vreme da se vrati na veliko platno, pa ćemo je uskoro gledati u filmu koji je sama režirala i za koji je napisala scenario.

Pored ovog filma, Meg glumi sa Dejvidom Duhivnim u romantičnoj komediji o bivšim ljubavnicima.

Meg je sinonim za simpatičnost. Zvali su je savršenom Američkom devojkom i ona je rado prihvatila tu dodeljenu ulogu. Ali očigledno u želji da zadrži imidž devojke, Meg je pokušavala da zaustavi vreme. Pa je njena simpatičnost preko noći prerasla u antipatičnost, kada zbog botoksa nije mogla ni da se nasmeje.

Godinama je u javnost izlazila krijući lice dok je dane posvetila deci.

Meg Rajan
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Ljubavni život Meg Rajan

Meg je 1996. na snimanju filma “Top Gan” upoznala kolegu Entonija Edvardsa i posle kraćeg zabavljanja, počeli su da žive zajedno. Šuškalo se da je Entoni zaprosio Meg, ali da je ona odbila.

Sledeće 1988. godine srela je svog prvog supruga, poznatog glumca Denisa Kvejda. Zabavljali su se tri godine i venčali 14. februara 1991. godine, a godinu dana kasnije dobili sina Džeka Henrija. Rastali su se 2000, a razvod je usledio 2001. Oboje su ostali posvećeni svom detetu.

Meg Rajan je navodno imala aferu sa Raselom Krouom dok su snimali film “Dokaz života”. U to vreme bila je udata za Denisa Kvejda, s obzirom na to da je snimanje bilo u novembru 1999, a sa Denisom se rastala u junu 2000. Rasel i Meg su se zabavljali do januara 2001. godine, a onda je svako krenuo svojim putem.

Meg Rajan
foto: Profimedia

Tokom odmora 2003. godine tabloidi su pisali o njenoj avanturi sa glumcem Vilijamom Kijanom, ali sve je ostalo samo na nagađanju. Oboje su samohrani roditelji i moguće da je tu bilo samo druženja.

Nekoliko godina ništa se nije znalo o njenom ljubavnom životu, a onda je počelo da se šuška kako se viđa sa Metjuom Perijem. Viđeni su na večeri u Los Anđelesu i iako veza nikada nije potvrđena, tabloidi su tokom cele 2007. pričali o ovom paru.

Meg Rajan
foto: Profimedia

Godine 2009. pričalo se da ima aferu sa britanskim filmskim producentom Grejemom Kingom. Njih dvoje se druže već godinama, a neki izvori su tvrdili da tu ima nečeg više. Međutim, Kingova supruga je negirala ove glasine.

Američki rok pevač Džon Melenkamp i Meg proveli su nekoliko dana u Martinim vinogradima i Njujorku, nedugo nakon njegovog razvoda sa suprugom Elain, sa kojom je bio 18 godina u braku. Međutim, bliski izvori tvrde da su započeli vezu nekoliko nedelja nakon njegovog razvoda, pa Meg nije kriva za razlaz.

1 / 9 Foto: @Liam_Henry_III/Twitter
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs