loto devojka

SVI MUŠKARCI U JUGOSLAVIJI BILI SU OPSEDNUTI NJOME: Pozirala je GOLA, a zbog vrelih snimaka nazivaju je prvom STARLETOM

Životna priča Suzane Mančić krije brojne turbulencije i uspone, cela Juga ludela je za njom, a danas hrabro gazi 7. deceniju, zanosnija nego ikad.

Vip priča
10:59h Autor:
SVI MUŠKARCI U JUGOSLAVIJI BILI SU OPSEDNUTI NJOME: Pozirala je GOLA, a zbog vrelih snimaka nazivaju je prvom STARLETOM
Suzana Mančić, Foto: Pritntscreen/Instagram/Suzana Mančić

Suzana Mančić bila je zavodnica bez premca, dok je za njom uzdisala cela bivša Jugoslavija, a muškarci su na brojne načine pokušavali da je osvoje. Iako je davno iza sebe ostavila izvlačenja kuglica i danas je zovu najlepšom Loto devojkom.

Kuglice su joj donele status ikone pop kulture. Fanovi su joj slali na stotine pisama dnevno, a poznato je kako su joj nudili brakove, putovanja, traktore, ostavljali joj cveće pred vratima stana, spavali u liftu.

Suzana Mančić
Suzana Mančićfoto: Kurir / Marina Lopičić

Hrabro gazi 7. deceniju i čvrsto stoji na nogama, uprkos brojnim brodolomima koji su je zadesili tokom života. Suzanu su pratile tragedile i turbulencije, međutim, njeno lice uvek je krasio osmeh iza kojeg se možda krila tuga.

Obrazovanje i razvoj karijere

Nakon završenog Pravnog fakulteta, Suzana je odlučila da se bavi posve drugom vrstom posla. Snimila je prvu pesmu, dok je nakon toga počela da radi na televiziji i postala jedno od omiljenih tv lica. Vodila je "Loto" i takpo stekla stitulu prve Loto devojke.

Njeni roditelji bili su joj velika podrška i oslonac, snažno bodreći njenu odluku da se okrene javnom životu. Sedamdesetih i 80-ih igrala je u televizijskim serijama i filmovima, kao što su "Gledajući televiziju", "Žikina dinastija", "Ćao, inspektore". Postala je jedna od najlepših žena u Jugoslaviji.

Atraktivnim izgledom privlačila je veliku pažnju, dok je ubrzo postala se*s simbol u to vreme. Karijera joj je išla uzlaznom putanjom, a mnogi je zbog zanosnog izgleda i velikog uspeha nazivaju prvom starletom na ovim prostorima.

Suzana Mančić
Suzana Mančićfoto: Kurir

Titulu starlete dobila je i zbog hrabre odluke da se skine za "Plejboj", nakon čega je podigla veliku prašinu. Najavljivala je da će pozirati gola i za 60. rođendan, ali je na kraju odustala od te namere.

Danas je podjednako atraktivna i šarmantna

Uprkos tome što mnogi govore da je imal estetske korekcije, Suzana se ne osvrće na komentare, već u sedmoj deceniji pleni izgledom, puna samopouzdanja.

Javnost je takođe bila šokirana njenim priznanjem da je orošavala vaginu i još jednom pokazala da ruši sve tabue.

Ne odustaje od ljubavi

Suzana se udavala dva puta. Na ludi kamen, prvi put je stala sa Nebojšom Kunićem, koji je u to vreme bio član muzičkog sastava "Sedmorica mladih". Par je dobio i dve ćerke, Teodoru i Nataliju, a u to vreme živeli su u Rusiji.

Nakon 17 godina zabavljanja, drugi put se udala za grčkog bankara Simeona Ocomokosa. Sklopili su i crkveni i građanski brak, a zanimljivo je da su je do oltara vodile ćerke.

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos
Suzana Mančić i Simeon Ocomokosfoto: Kurir / Dragana Udovičić

Skandali

Suzanin život obeležila su i dva veća skandala. Naime, prvi se desio nakon što je isplivao snimak se*sa sa suprugom Nebojšom. Dve godine kasnije, isplivao je i drugi snimak na koji je snimila sa tada dečom Simeonom.Voditeljka je izjavila da su joj obe afere podmetnute, odnosno da se neko dokopao njene privatne video arhive i plasirao je u javnost.

Isticala je tada da joj je najteže bilo zbog dece i reakcija sa kojima su se susretale u školi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs