estetske korekcije

ŠUŠKA SE DA JE STANIJA DALA 19.000 € NA PLASTIČNE OPERACIJE: Spisak intervencija je podugačak, a evo šta je sve radila

Kao i većina starleta, Stanija Dobrojević imala je niz estetskih korekcija u koje je uložila mnogo novca.

Star look
11:16h Autor:
ŠUŠKA SE DA JE STANIJA DALA 19.000 € NA PLASTIČNE OPERACIJE: Spisak intervencija je podugačak, a evo šta je sve radila
Stanija Dobrojević nekad i sad, Foto: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojevć prva je srpska starleta koja se pojavila na javnoj sceni. Veliku popularnost stekla je učešćem u rijaliti programima, a ponsono ističe i svoje obrazovanje.

Još pre 16 godina javnost je imala priliku da vidi njene provokativnije fotografije, nakon čega je dobijala poslovne ponude u svetu modelinga. Krasila je naslovne strane muških magazina, a nakon svog prvog učešća u rijalitiju slikala se i za Plejboj.

Stanija se od samog početka pojavljivanja isticala svojim atraktivnim izgledom, a vremenom je mnogo ulagala u njega te je ubrzo pala pod uticaj estetskih korekcija.

Prva promena koju je starleta napravila na sebe jeste povećanje grudi. Naime, prvo je uradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke". Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj - priča starletina drugarica i dodaje da je Dobrojevićeva tokom godina menjala na sebi sve što joj se nije dopadalo, piše Srbija Danas.

"Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak! Prema njenim rečima, Dobrojevićeva je stavila fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 evra."

Stanija je iz godine u godinu menjala svoj izgled, koji pored estetskih korekcija uključuje i menjanje boje kose.

Stanija Dobrojević
foto: youtube printesreen

Mnogi komentarišu da je preterala sa botoksom, te da ne liči na sebe, međutim starleta se ne osvrće na takve komentare.

"Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle", objašnjava izvor.

Stanija Dobrojević
foto: youtube printesreen

"Ja podržavam estetske korekcije, ako je sve s merom. Ja sam radila grudi i nekoliko korekcija - podočnjake, kapke i stavljala sam hijaluron u usne. Tako da ja nemam ništa protiv toga i podržavam, samo da nije otišlo predaleko", rekla je Stanija jednom prilikom u emisiji Magazin In.

1 / 10 Foto: Kurir / Marina Lopičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs