pre i posle

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA SLAVNA SANJA VUČIĆ IZGLEDALA JE POTPUNO DRUGAČIJE: Evo koji estetski zahvat je imala na sebi

Pevačica Sanja Vučić jedna je od atraktivnijih na našoj estradi, međutim pre nego što je postala slavna bila je potpuno drugačija.

Star look
14:18h Autor:
PRE NEGO ŠTO JE POSTALA SLAVNA SANJA VUČIĆ IZGLEDALA JE POTPUNO DRUGAČIJE: Evo koji estetski zahvat je imala na sebi
Sanja Vučić, Foto: Printscreen Instagram / sanjalilwolf

Pevačica Sanja Vučić ima velike vokalne sposobnosti, a specifična boja glasa je izdvaja od drugih. Nedavno smo pisali o njenom bratu koji je veliki zavodnik, dok pevačica takođe važi za jednu od najpoželjnijih žena na estradi.

Osim neospornog talenta za pevanje i pisanje tekstova koji Sanja ima, može se pohvaliti i atraktivnim izgledom. Do nedavno je bila članica grupe Hurricane, koju su osim nje, činile Ksenija Knežević i Ivana Nikolić.

Sanja Vučić
Sanja Vučićfoto: Profimedia

Svojim vokalima, zanosnim telom i plesom napravile su pravi bum na našoj estradi, a muškarci su ostali očarani.

Međutim, malo ko zna kako je Vučićeva izgledala pre mnogo godina. Kao mala imala je višak kilograma, a nedavno je podelila fotografiju na Instagramu koja svedoči tome.

Mnogi su joj spočitavali da je radila estetske korekcije, međutim pevačica nije imala problem da otvoreno priča o tome, te je istakla kako je radila samo usne.

U svojim intervjuima Sanja je uvek govorila da je zadovoljna svojim izgledom, a jedino na šta se žalila bili su "jaki listovi".

Kako je pevačica nekada izgledala možete pogledati u galeriji:

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook/ Sanja Vucic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs