ŠOK!

KAMILA PARKER PONOVO POKAZALA DA UOPŠTE NEMA SRAMA: Za desnu ruku proglasila osobu koju je LUDO VOLELA pre kralja Čarlsa

Kraljica supruga ne pretsaje da šokira javnosti, sada je jednu od najvažnijih uloga prepustila svom bivšem mužu!

Vip priča
10:25h Autor:
KAMILA PARKER PONOVO POKAZALA DA UOPŠTE NEMA SRAMA: Za desnu ruku proglasila osobu koju je LUDO VOLELA pre kralja Čarlsa
Kamila Parker za desnu ruku proglasila bivšeg muža, Foto: Profimedia

Kraljica supruga Kamila Parker izgleda da je počela suvereno da vlada kraljveskom porodicom i da se tu naslednik čuvene vladarke Elizabete II ne pita baš mnogo. I dok se ističe činjenica da kralj Čarls III razmišlja o smanjenju broja zaposlenih, njegova supurga je za svoju desnu ruku proglasila, ni manje, ni više, nego svog bivšeg muža Endrua Parker Boulza (82).

Naime, vojnik u penziji je predstavaljao Kamilu na sahrani njenog rođaka u durgom kolenu u Lonodnu. Navodno je ovo prva u nizu obaveza koje će Endu izvršavati u ime kraljevske porodice.

Endru Parker Bovles
foto: MARTYN HAYHOW / AFP / Profimedia

- Srećan je da može učiniti nešto što od njega traže. I dalje uživa u toplom odnosu sa Kamilom - rekao je bliski izvor.

Zamršeni ljubavni odnosi

Za njenu vezu s princem Čarlsom "krive” su polo utakmica 1970. na kojoj su se sreli i nenadana kiša zbog čega su, slučajno ili ne, potražili isti zaklon. Vrckava Kamila je princa tada u šali podsetila na svoju pretkinju Alis Edmonston, a on je bio očaran. Viđali su se tri godine, dvaput ju je neuspešno prosio, a kad se pridružio britanskoj ratnoj mornarici, ostavila ga je jer nije imala iluzija da će im veza završiti srećno.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Kad su je upoznali s princem Čarlsom, on je mislio da je prilično posebna, a ona je samo odlučila da nauči lekciju Endrua, koji je mutio s princezom Anom. Zbog toga je imala kratku romansu s Čarlsom, koji se zaljubio u nju, ali ga je ona ubrzo ostavila - kaže biografkinja porodice.

Razlog za raskid je bio upravo Endru, naočiti časnik kraljevske garde, koji je prekinuo sve odnose sa princezom Anom i dozvao se pameti, a Kamila mu je odmah pružila novu priliku. Venčali su se 4. jula 1973. i među zvanicima su bile, čak, i princeza Ana i kraljica Elizabeta II.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Endu je voleo da flertuje i zabavlja se sa drugim devojkama, te je Kamila kralja Čarlsa iskoristila samo da napravi muža ljubomornim.

Supružnici su dobili ćerku Lauru (44) i sina Toma (47), a nijedno od njih se nije mnogo trudilo da se pridržava zaveta o vernosti u braku. Vrlo je zanimljivo da su znali međusobne afere, ali im to nije smetalo da nastrave zajednički život, sve do momenta kada se javnost saznla sa romansu Kamile i kralja Čarlsa. Tako se ovaj par zvanično razveo 1995 godine.

Tom Parker, Tom Parker Bouls
foto: Profimedia

Endru se godinu dana kasnije oženio svojom ljubavnicom, koja je preminula od raka 2010. godine, a kraljica supruga se pojavila na njenoj sahrani, pružajući bivšem suprugu podršku. Tim potezom je pokazala da su ostali u vrlo dobrim odnosima, te se uvek jedno drugom nađu u teškim momentima.

Zvanični biograf princa Čarlsa tvrdi da su 1986. obnovili romansu, šesnaest godina nakon što su se prvi put sreli. Danas su nadimci koji su nadenuli sebi iz preljubničke faze deo urbane legende: zvao ju je Lejdis, a ona njega Fred, dok im je omiljeno skrovište navodno bilo imanje Birkhal u Škotskoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs