POTPUNA PROMENA

Alkoholizam i bizarni ispadi su je koštali karijere: Bila je seks simbol 80-ih, a danas izgleda ovako! (FOTO)

Vratila se na scenu, ali niko nije zaboravio njeno čuveno pijanstvo u metrou i tvrdnje da je videla vanzemaljce

Vip priča
Autor:
Alkoholizam i bizarni ispadi su je koštali karijere: Bila je seks simbol 80-ih, a danas izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim je 17. novembra napuila 60 godina, a uprkos svim životnim lomovima i dalje se u njoj vide obrisi zanosne plavuše koja je zavodila i pevala hit Kids in America, piše Glossy.rs. Mnogo su joj predviđali uspešnu karijeru, ali su je bizarni ispadi i borba sa alkoholom sklonili sa tog puta ka vrhu.

U jednom periodu se potpuno povukla iz javnosti i posvetila baštovanstu kako bi mogla da se oporavi. Iako je rešila da se vrati na muzičku scenu, nije ni bleda senka one pevačice kakva je bila.

Umesto o njenoj muzici češće se pričalo o ovim ispadima pevačice:

Pijanstvo u metrou

Godina 2012. putnici u metrou su imali šou za pamćenje. Kada je pevačica ušla u vagon, nisu je ni prepoznali, ali pošto je njen brat izvadio gitaru, a ona u alkoholisanom stanju počela da peva, shvatili su da je to Kim. A kako je objavljen video prokomentarisala zvezda večeri? "Super smo se provodili. Kokteli nisu imali opasan ukus, sve dok nisam izašla na svež vazduh. Sve me je stiglo sledećeg dana. Imala sam jak mamurluk pomešan sa paranojom i anksioznošću, kada je moj muž uzeo kompjuter i počeo da gleda snimke. Bili su jako gledani. Nisam bila sigurna da li da se smejem ili da plačem. Počela sam da se smejem sama sebi. Bila sam svesna da sam sebi oduzela šansu da me ikada više ozbiljno shvate."

Jelisaveta Karađorđević o muškarcima koje je volela: On je hteo da se oženi princezom, ja sam htela da postanem glumica!

Tvrdila da je videla vanzemaljce

Kako je sama rekla, ovo je bio događaj koji joj je promenio život. Vanzemaljce je videla dan posle smrti Majkla Džeksona. Bila je u bašti sa prijateljem kada je videla NLO na nebu. Tada se osetila povezanom sa univerzumom. "Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl Džekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga", ispričala je.

Birala kontroverzne muškarce, identitet oca njenog deteta šokirao svet: Životna priča najharizmatičnije manekenke!

foto: Profimedia

Borba sa depresijom

Ubrzo posle 30. rođendana imala je prvi nervni slom. - Kupila sam ambar iz 16. veka koji sam renovirala i preselila sam se za 30. rođendan. Imala sam odličnu rođendansku žurku, a onda su svi otišli i ostala sam sama,osetila sam se usamljeno, to je bio najgori osećaj koji sam ikada imala. Verovatno sam imala nervni slom. Bilo je prilično intenzivno jer nikada do tada nisam bila u tako mračnom tunelu.

Budila sam i nisam videla nikakvo svetlo na kraju tunela. Samo se sećam da nisam imala motivaciju. Bilo mi je teško jer sam imala sve što sam mislilia da želim- pravila sam muziku, bila pop zvezda, putovala sam svetom, ali mi je u duši bila rupa. Sa depresijom se borila godinama kasnije, pomoglo joj je baštovanstvo kojim se aktivno bavi već decenijama.

Ovako pevačica izgleda danas:

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs