Hrvatici zalečio rane, najlepšu zaveo s 18, a ovu pevačicu voleo do ludila: Šok ljubavni život Nebojše Tubića Žapca

Nebojša Tubić Žabac uvek se nalazio u društvu lepih žena, a njegovom šarmu nisu odolele neke od naših najvećih zvezda!

Celebrities
16:17h
Hrvatici zalečio rane, najlepšu zaveo s 18, a ovu pevačicu voleo do ludila: Šok ljubavni život Nebojše Tubića Žapca
Doris, Goca i Ksenija, Foto: Printscreen Youtube/ Doris Dragović (Dorotea Budimir) / Printscreen Instagram / xenia.pajcin / goca_bozinovska_official

Nebojša Tubić zvani Žabac, poslednji preživeli žestoki momak novosadskog i beogradskog podzemlja, zaveo je brojne fatalne dame sa naše javne scene, a njegov ljubavni život može da posluži kao scenario za neverovatan film.

Otvroreno je pričao o svojim romansama, a na njegov šarm najviše su padale, čini se, pevačice. Jedna od njih bila je i hrvatska velika zvezda Doris Dragović.

Doris Dragović
foto: Printscreen Youtube / Marco Polo

- Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita je l' može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u du*e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena - istakao je.

Sa druge strane, opijajućom lepotom i nepokolebljivim stavom očarala ga je Ksenija Pajčin.

- Ksenija Pajčin je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32. godine sam imao tad, a ona 18. To je bilo klinačko zabavljanje, bila je napaljena da se vozi motorima, automobilima, slabo je bilo s*ksa, više je bilo druženja.

Ksenija Pajčin
foto: ATAimages

Tubić je krajem devedesetih istovremeno bio u emotivnom odnosu sa dve članice grupe Models.

- Bio sam sa Ivanom Berendikom i sa još jednom njenom koleginicom, izlazili smo, družili. Bio sam neodlučan, ali one nisu znale da sam bio sa obe - zaključio je Žabac.

Kako je svojevremeno pričao da je bio u vezi sa ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin, sada nije mogao da se seti nje, te je pitao ko je Ksenija.

A njegovim zavodničkim veštinama nije odolela ni legendarna Goca Božinovska.

- Veza sa Gocom je bila turbulentna. Mi smo se toliko zbližili da smo na kraju bili ko brat i sestra. Upoznali smo se preko njene drugarice. Kada je ona uhvatila Šijana da je vara, on je nju izbacio napolje sa dvoje dece. Njoj je ta drugarica dala tad 500 maraka i neki mali auto, posle je nju Goca gledala kao spasitelja ceo život - ispričao je svojevremeno Žabac i dodao:

Goca Božinovska
foto: ATA Images

- Jednom sam joj rekao ili ja ili cigare, i rekla mi je cigare. Bila je luda, strastveni pušač. Imam osećaj kao da sam sa njom ceo život. Kada sam upucan, prva mi je došla u posetu, dežurala po ceo dan. Htela da spava tu pored mene. Svaki dan je bila tu, šta god da je trebala. U zatvor prva ona. Kada sam imao dozvolu da pričam sa nekim preko stakla, evo je ona. Ona je bila prodorna - prisećao se Žabac, koji je priznao da je Goca žena koju je najviše voleo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs