Šok

Kad su Makronovi roditelji čuli da se zabavlja sa profesorkom: Ovako su reagovali!

Jasno je da nismo mogli da kažemo pa to je super, objašnjava majka francuskog predsednika
Šuška se
13:56h Autor:
Kad su Makronovi roditelji čuli da se zabavlja sa profesorkom: Ovako su reagovali!
Foto: Profimedia

O braku novog predsednika Francuske Emanuela Makrona brujali su svi svetski mediji, s obzirom na to da je oženjen svojom profesorkom, 25 godina starijom Bridžit.

Iako su svi bili iznenađeni ovom neobičnom vezom, ta činjenica najviše je potresla njegove roditelje. Bili su šokirani kada su saznali za ljubavnu aferu svog šesnaestogodišnjeg sina sa svojom udatom učiteljicom.

Zapravo, prvestveno su mislili da je Emanuel u vezi sa ćerkom svoje učiteljice, Lorens, sve dok istinu nisu doznali od porodičnog prijatelja. Šokirani zabranjenom vezom, Makronovi su rešili da nadarenog tinejdžera ispišu iz škole. Njegova majka, Fransoa Nugs-Makron, ispričala je da nisu mogli da veruju kada su saznali.

"Jasno je da nismo mogli da kažemo "Pa, to je super". Ono što je meni bilo bitno nije to što je bio u vezi sa Bridžit, već da je bio živ i nije imao problema", ispričala je majka francuskog predsednika.

Kada je shvatila da afera nije neka prolazna faza, rekla je Bridžit: "Zar ne vidiš? Ti si imala svoj život, ali on neće imati decu sa tobom“.

Njegov otac, Žan Mišel Makron, priznao je da je gotovo pao sa stolice kada je čuo za ljubav svog sina. "Sigurno da nismo rekli 'Divno'", rekao je on.

Potrešeni roditelji zamolili su Bridžit da prestane da se viđa sa njihovim sinom, ali im je ona tada rekla da ne može ništa da im obeća. Njegova baka sa majčine strane jedina je imala razumevanja.

Bridžit više nije bila njegova profesorka francuskog, ali su se viđali na časovima glume. Osećala je strahopoštovanje prema njemu zbog njegove neverovatne inteligencije i načinu razmišljanja koji nikada ranije nije videla.

"Znate, tog dana kada je odigrao predstavu koju sam ja spremala imala sam osećaj da radim sa Mocartom. Pisanje je bio izgovor, osećala sam da se oduvek poznajemo“, rekla je Bridžit svojim prijateljima.

Prva dama Francuske ispričala je za jedan magazin prošle godine da je Makron još u 17. godini obećao da će je oženiti.

"Ne možeš da pobegneš od mene, vratiću se i oženiti tobom“, rekao joj je Emanuel kada su ga roditelji poslali u Pariz da završi školovanje.

Kako održava mladolik izgled prva dama Francuske: Sve tajne Bridžit Makron (64) ! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Stalno smo se čuli. Sate smo provodili na telefonu. Malo po malo, slomio je moj otpor i to zato što je bio strpljiv, nije bio poput tinejdžera. Naša veza bila je veza dvoje odraslih ljudi“, ispričala je tada Bridžit.

Komentarišući činjenicu da su njegovi roditelji loše primili vest da su on i Bridžit u vezi, Emanuel je rekao da je rešio da se bori da svoj i privatni i profesionalni život živi onako kako on hoće.

Par je uplovio u brak 2007. godine, u Emanuelovoj 29. godini. Njegova izabranica je tada imala 54.

S obzirom na to da su njena deca dobila vrlo mladog očuha, on im je bio zahvalan na razumevanju i prihvatanju, s obzirom na to da "nisu bili baš uobičajeni par", rekao je Makron.

Buduća prava dama Francuske je pravi skandal majstor: Zavela učenika pa se posle udala za njega!

Foto: Reuter/ Benoit Tessier
Foto: Reuter/ Benoit Tessier

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs