Vodi računa o svom izgledu na pravi način

Prirodna lepota Nataše Ninković: Glumica koja je rekla Ne estetskim operacijama! (FOTO)

Iako su je mnogi zapitkivali o operaciji njenih karakterističnih podočnjaka, Nataša se do sada nijednom nije podvrgla nekoj estetskoj korekciji
Star look
15:54h Autor:
Prirodna lepota Nataše Ninković: Glumica koja je rekla Ne estetskim operacijama! (FOTO)
Foto: Instagram / Natasaninkovic

Glumica Nataša Ninković uskoro puni 45 godina. Ona je jedna od onih prirodnih lepotica za koju često kažu da je "kao vino" - s godinama sve bolja.

Iako su je mnogi zapitkivali o operaciji njenih karakterističnih podočnjaka, Nataša se do sada nijednom nije podvrgla nekoj estetskoj korekciji.

To ne znači da glumica ne vodi računa o svom izgledu, pa je nedavno na Instagramu objavila fotografiju sa jednog tretmana ulepšavanja.

Sloboda Mićalović, prava dama sa merom: Najlepši selfiji prirodne srpske lepotice! (FOTO)

"Nisam ja protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem svoje podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još uvek mi ne smeta u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, da to utiče na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački, preterano. Problem je u medijima i u njihovim uzorima koje one vide", izjavila je Nataša jednom prilikom.

Kako je Ana Ivanović oduševila Nemce: Srpska lepotica dobila prestižnu nagradu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs