Zgodna žena

Hajdi Klum potpuno gola na plaži

Na radost muške populacije 40-godišnja Nemica je pokazala obline od kojih zastaje dah, podsećajući zašto je uvek na listama najseksepilnijih žena planete
Šuška se
22:56h
Hajdi Klum potpuno gola na plaži
Foto: Instragram / Heidi Klum
1 / 3 Foto: Instragram / Heidi Klum

Poznata nemačka manekenka je obradovala svoje fanove nagim fotografijama koje je postavila na svom Instagram profilu. Hajdi Klum (Heidi Klum) je pokazala zanosne obline, koje su je proslavile, ali ne radi se o novim, amaterskim fotkama, već o onim koje je Rasel Džejms (Russell James) slikao dok je poznata Nemica bila anđeo kuća Viktorijas Sikret (Victoria's Secret).

Slike, koje su natale u Meksiku su bile deo promo knjige Šta je seksi (What Is Sexy), a da život modela nije lak dokazuje to da je Hajdi bila u nekoliko opasnih situacija dok je zavodljivo stajala pred objektivom. Talasi su u nekoliko navrata pokušali bukvalno da odnesu manekenku, ali na radost mnogih muškaraca širom planete, to se nije dogodilo.

Hajdi je trenutno na odmoru sa dečkom Martinom Kristenom (Martin Kristen), te verujemo da jači pol željno iščekuje nove paparaco fotografije sa plaže, jer čini se da čim Hajdi ugleda pesak, sunce i more, ona ima potrebu da skine sve sa sebe.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs