"OVO JE VEĆ MUZIČKI FENOMEN": Evo šta kažu poznate Hrvatice o uspehu Aleksandre Prijović u Zagrebu

Ni Jelena Rozga, Severina i Nina Badrić nisu uspele da napune pet zagrebačkih Arena zaredom

Šuška se
10:44h Autor:
"OVO JE VEĆ MUZIČKI FENOMEN": Evo šta kažu poznate Hrvatice o uspehu Aleksandre Prijović u Zagrebu
Nina Badrić, Severina i Jelena Rozga o uspehu Aleksandre Prijović, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Aleksandra Prijović nakon spektakulrnih koncerata u beogradskoj Štark areni, priprema se da zablista u Zagrebu na pet uzastopnih koncerata. Nakon što su sve karte za četiri koncerta rasprodate, najavljen je i peti, što do sada nikome nije pošlo za rukom, pišu hrvatski mediji.

Zbog tolikog uspeha, Aleksandra je privukla veliku pažnju hrvatske javnosti. Naravno, svi su se pitali šta će na ovo reći najpoznatije hrvatske pevačice.

Iako su mnogi mislili da će biti suprotno i da su nam na pomolu nove rasprave na stare teme, javno su se oglasile najveće hrvatske pevačke zvezde, Jelena Rozga i Severina, koje su joj na Instagramu uputile čestitke povodom ovog velikog uspeha.

Nakon njih, oglasila se i Nina Badrić, koja je kratko napisala: Bravo, Aleksandra!

Po komentarima korisnika Instagrama vidi se da su svi oduševljeni uspehom koji je Aleksandra postigla, a hvalili su je i čestitali čak i oni koji ne slušaju tu vrstu muzike.

"Ovo je već muzički fenomen koji govori da je narod željan muzike, ali baš onakve kakvu nam je nekada poklanjala Dragana, Brena, Ceca... ne vredi, odrastali smo uz nju i ona nam je u korenima, iako se pokušava pobeći. Posao koji je odradio tim koji stoji iza ove devojke fenomenalan", samo jedan u moru pozitivnih komentara.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs