KOLIKO PARA JE ZARADILA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Cifra je "DA TI PAMET STANE" i svi se pitaju kako se troši toliki novac

"Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi pružate."

Celebrities
11:23h Autor:
KOLIKO PARA JE ZARADILA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ: Cifra je "DA TI PAMET STANE" i svi se pitaju kako se troši toliki novac
Koliko je zaradila Aleksandra Prijović ?, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku Arenu i time postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u Areni Zagreb.

Još jednom je potvrdila svoj trenutni status najtraženije i najveće regionalne zvezde. Priznala je kako je i sama iznenađena ali i beskrajno zahvalna na količini podrške i obožavatelja.

Inače, rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrasla je u Belom Manastiru. Njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala da živi sa majkom u Hrvatskoj.

"Peta Arena, peta veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi pružate. Ne znam šta da vam drugo kažem - osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek. Verujte mi da će svako veče u Zagrebu biti posebno," poručila je Prijović obožavateljima putem Extra FM-a gostujući u Zagrebu.

Ako se ne računaju najskuplja mesta u VIP ložama, onda je prosečna cena ulaznice za koncert oko 32 eura, što znači da će Aleksandra po koncertu zaraditi najmanje 555.000 eura, obzirom na to da u Arenu stane oko 18 hiljada ljudi, navodi Telegraf.

Dakle, ukoliko uspe da napuni petu Arenu, Aleksandra Prijović će zaraditi više od 2.780.000 eura. Naravno, od te cifre treba odbiti zakup prostora, ali i ostale troškove poput kostima, benda, scenografije...

Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

Aleksandra se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju 'Zvezde Granda', a od tada se njen put itekako razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka.

Malo je poznato da je na početku karijere imala sasvim drugačije umetničko ime. Ona se naime kao 14-godišnjakinja na nagovor kompozitora predstavljala kao Any Prijović, ali je jako brzo odustala od ovog pseudonima i odlučila se za svoje puno pravo ime, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs