PEH NA BRENINOJ SVADBI ZA KOJI MALO KO ZNA: Matičar otkrio šta se desilo tik pred venčanje

Sav luksuz koji je pratio svadbu Lepe Brene i Bobe Živojinovića skrenuo je pažnju sa ovog peha koji se dogodio

Šuška se
14:47h Autor:
PEH NA BRENINOJ SVADBI ZA KOJI MALO KO ZNA: Matičar otkrio šta se desilo tik pred venčanje
Peh na svadbi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Foto: Printscreen Youtube / Lepa Brena

Mnogi se i dalje sećaju tog 7. decembra 1991. godine, kada je održan događaj decenije - venčanje pevačice Lepe Brene i tenisera Bobe Živojinovića.

Svi su pričali i pisali o svadbi na kojoj se služilo čak 650 jela, a čak je i prekinut popodnevni Dnevnik, kako bi se popularni mladenci uživo uključili u program, a gledaoci širom tadašnje Jugoslavije mogli da vide delić atmosfere.

Mesecima kasnije pričalo se o Dior venčanici koju je luksuzna modna kuća posebno kreirala za Brenu, o luksuznim poklonima, ekskluzivnim gostima... Ali, manje je poznat peh koji su doživeli pred samo venčanje.

Naime, venčanje je trebalo da se održi u velikoj konferencijskoj sali Sava centra, ali je pukla cev.

"Trebalo je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar… Ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali. Svi gosti su već bili došli, logično, ali šta da radite. Mogu samo da zamislim kako im je bilo. Ipak, oni su fenomenalno odreagovali. Brena je pravi profesionalac", seća se Radivoj Mrđa, matičar koji je venčao Brenu i Bobu, a prenosi Zadovoljna.

Ovaj peh ostao je u potpunoj senci luksuza i svega što je pratilo tada najčuveniju i medijski najviše ispraćenu svadbu tog vremena.

Brena i Boba ove godine će proslaviti 32. godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili dva sina, Stefana i Viktora. Tokom svih ovih godina doživeli su puno lepih trenutaka, ali i najveću noćnu moru - otmicu njihovog sina Stefana 2000. godine. Ružne uspomene ostale su daleko iza njih, a bračni par uživa u svakom zajedničkom danu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs