OKO VILE LEPE BRENE U MAJAMIJU SE OTIMAJU SVETSKE ZVEZDE: Sve puca od RASKOŠI, a ovi poznati sa njom tamo UŽIVAJU

Lepa Brena je tokom dugogodišnje karijere zaradila veliki novac, ali ga je pametnim ulaganjem samo uvećavala, što čini i danas.

Porodica
05:59h Autor:
OKO VILE LEPE BRENE U MAJAMIJU SE OTIMAJU SVETSKE ZVEZDE: Sve puca od RASKOŠI, a ovi poznati sa njom tamo UŽIVAJU
Kako izgleda vila Lepe Brene u Majamiju?, Foto: Printscreen Instagram - lepabrenaa

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na našoj sceni, a oboje imaju impresivne karijere - ona u svetu muzike, a on u sportiskim vodama.

Kako su oboje postizali neverovatne uspehe, odlično su zarađivali, ali taj novac nsu rasipali, već su pametno ulagali, te ga nisu samo umnožili, već imaju nekretnine širom sveta u kojima užuvaju tokom cele godine.

Tako su pre nešto više od decenije pazarili velelepni dom u Majamiju koji je neretko centar porodičnih okupljanja.

Pre nekog vremena se pojavila informacija da se ova vila prodaje za neverovatnih 16.9 milona evra, a da su ranije Boba i Brena odbili da je prodaju bračnom paru Bekam, kao i Dženifer Lopez.

Kada su Njujork Tajms i drugi mediji pisali da je vila na prodaju, agencija koja se bavile time je i dala opis vile. Rekli su da se prostire se na više od 550 kvadratnih metara, da ima šest spavaćih soba i 6,5 kupatila, kao i da je veoma moderno dizajnirana.

Vrednost vile balkanske dive, koja broji 400 kvadrata, sa velikim dvorištem i bazenom, prema pretpostavkama procenjuje se na više od milion dolara.

Pevačica i njena porodica često borave u svojoj vili u Majamiju, te na fotografijama koje dodaju na društvene mreže možemo videti mali deo luksuza. Vila je pozicionirana na samoj obali, ate pevačica ima savršen pogled sa velike terase.

Pored velike terase koja gleda na more, ističe se i prostrana kuhinja u svetlijim tonovima i tek ponekim crnim detaljem koji pravi odličan kontrast. Brenina porodica neretko okuplja i goste u svojoj vili među kojima se ističu Haris Džinović i Marko Jarić.

Luksuzna vila smeštena je na veoma elitnoj lokaciji, a komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije "Gugl". Proslavljeni košarkaš, Marko Jarić takođe je u komšiluku.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / lepabrenaa
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs