SAZNAJTE VIŠE

SNIMILI SU GA KAKO LJUBI DRUGU, ALI ON SVE PORIČE: Ljubavni život Denzela Vošingtona! (FOTO)

Denzel Vošingotn slavi 67. rođendan, a u braku s Paulet je još od 1984. godine.

Šuška se
Autor:
SNIMILI SU GA KAKO LJUBI DRUGU, ALI ON SVE PORIČE: Ljubavni život Denzela Vošingtona! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih i najpriznatijih američkih glumaca, Denzel Vošington, rodio se 28. decembra1954. godine u mestu Mount Vermon, u američkoj saveznoj državi Njuork.

Njegov otac Dilvin Denzel Vošington bio je sveštenik, a majka Lenis vlasnica frizerskog salona, pa ih je Denzel, uz stariju sestru Loris i mlađeg brata Dejvida, viđao tek nekoliko sati dnevno.

PROROČICA MU JE PREDVIDELA SUDBINU, JEDAN SAVET MU JE PREOKRENUO ŽIVOT: 5 zanimljivih činjenica o Denzelu Vošingtonu!

Denzel Vošington
foto: Profimedia

Roditelji su mu se rastali kad je imao 14 godina, a on je postao buntovan tinejžer. Shvatio je da ga to može odvesti na put propasti pa se okrenuo udruženju Američki klubovi za dečake i devojčice. Često ističe kako ljudima u tom udruženju duguje sve u životu.

U početku nije znao čime bi se bavio u životu. Neko vreme je hteo da bude lekar, advokat pa čak i novinar, da bi se na kraju odlučio za glumu. Početkom 80-ih godina upoznao je svoju suprugu Pauletu Pirson s kojom se venčao 1984. godine. Imaju četvoro dece, a Denzel često za nju kaže da mu je to bio najvažniji susret u životu.

Svog prvog Oskara osvojio je 1989. godine za ulogu narednika Tripa u filmu 'Slava' nakon čega je postao priznat i poznat i kod publike. Ređali su se brojni hitovi, ali ga istovremeno nisu zaobišli i skandali u privatnom životu. Iako za njegov brak znaju reći da je stabilan kao stena, Denzela su 2013. godine snimili kako razmenjuje poljupce s drugom ženom tokom kupovine.

Fotografi su ga ulovili kako s nepoznatom ženom sedi na kauču, u jednom trenutku ju je privukao sebi i poljubio u usta. Već 2003. godine šuškalo se da Denzel ima aferu s glumicom Sanaom Letam, ali oboje su demantovali te glasine.

ZAJEDNO SU 30 GODINA,IMAJU TROJE DECE,ŽIVE NA RAZLIČITIM KONTINENTIMA:Neobična ljubavna priča kao iz francuskih filmova!

Denzel Vošington
foto: Profimedia

U svojoj knjizi slavni glumac se na jednom mestu osvrnuo na sva šuškanja o svojim avanturama.

'Potpuno mi je jasno da sam, kao javna osoba, izvrgnut povećanom zanimanju javnosti. Žao mi je samo što su neke od laži, koje su o meni pisane, došle u vreme kad su moja deca bila mala i nisu mogla da razumeju da je to, na neki način, cena posla kojim se bavim. Ali, moja supruga i ja smo im objasnili o čemu se radi, a svojim međusobnim odnosom, uveren sam, demantovali smo sve glasine. Oni koji su sve te priče izmišljali samo da bi podigli prodaju novina u kojima su radili, imali su mnogo teži zadatak: zaspati na uveče sa svojom savešću', napisao je Denzel.

Njegov najstariji sin Džon Dejvid krenuo je očevim stopama. Najpoznatiji je po ulozi u filmu 'Tenet'. I njegova najmlađa ćerka Olivija bavi se glumom. Denzel je jednom prilikom zapretio da će slomiti kičmu svima koji se prema njoj ponašaju neprimereno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs