prelepa

BILA I OSTALA ZGODNA ŽENA: Džulija Roberts (54) uslikana na plaži! (FOTO)

Džulija Roberts u kupaćem kostimu zbog kojeg usred zime sanjamo leto

Star look
14:51h Autor:
BILA I OSTALA ZGODNA ŽENA: Džulija Roberts (54) uslikana na plaži! (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Američka glumica Džulija Roberts od sredine decembra boravi u Sidneju, a u Australiju je doputovala zbog snimanja filma „Ticket To Paradise“ reditelja Olivera Parkera.

U ovoj romantičnoj komediji glumački partner biće joj Džordž Kluni . Džulija i Džordž glume razvedeni par koju putuje na Bali kako bi sprečio svoju ćerku da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili pre 25 godina.

ONA JE GLUMICA I ĆERKA NAŠEG ČUVENOG BOEMA: Vodila buran život, dugo se borila sa zavisnošću, danas izgleda ovako!(FOTO)

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Film se snima na nekoliko različitih lokacija i u više australijskih gradova, ali Sidnej je glavna baza za celu filmsku ekipu pa je tako Džulija tamo provela i božićne praznike u društvu svoje porodice.

U karijeri dugoj više od 30 godina ovu divnu damu svega nekoliko puta videli smo u bikiniju ili kupaćem kostimu, jer je oduvek akcenat stavljala na raskošan talenat i glumu, a ne na izgled.

Nosila je klasičan kupaći kostim u neonskoj nijansi ružičaste boje koja je dodatno naglasila njen preplanuli ten.

Fotografije Džulije u kostimu su pravo osveženje - ona nam pokazuje da žena može da blista i zrači samopouzdanjem, čak i ako nije odgovorila na surove i nemoguće holivudske standarde koji često traže od dama da u petoj i šestoj deceniji izgledaju kao 20-godišnjakinje.

Glumica je pokzala duge, vitke noge, ali i lice bez trunke šminke i ležernu frizuru, a izgleda lepo i apsolutno prirodno! Ove fotografije su izazvale brojne komentare na društvenim mrežama i portalima širom sveta, a mišljenja su, kao i uvek, podeljena.

Jednom prilikom je i sama izjavila da je tajna lepote - biti srećan, kao i da stalno radi na tome da prihvati proces starenja. "To će se dogoditi, svidelo se to meni ili ne", rekla je Robertsova o starenju za Pipl magazin.

Pedesetčetvorogodišnja glumica po nama, izgleda savršeno.

Šta vi mislite?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs