pogledajte

U NAJPOZNATIJOJ EPIZODI BOLJEG ŽIVOTA UKRALA SVU PAŽNJU: Olga Odanović je pre 33 godine bila NEVEROVATNA lepotica

Olga Odanović je jedna od najvećih dama naše javne scene od mladosti je, uz talenat i lepotu, imala "ono nešto" zbog čega ju je publika obožavala

Star look
21:04h Autor:
U NAJPOZNATIJOJ EPIZODI BOLJEG ŽIVOTA UKRALA SVU PAŽNJU: Olga Odanović je pre 33 godine bila NEVEROVATNA lepotica
Olga Odanović, Foto: Kurir/Marina Lopičić

Glumica Olga Odanović proteklih godina spada u omiljene glumice u domaćim televizijskim serijama, gde igra beskrajno šarmantne uloge sa kojima mnoge žene mogu da se poistovete, piše Glossy.rs.

Definitivno najpopularnija bila u ulozi Zlatane Raković u seriji "Selo gori, a baba se češlja", ali ništa manje simpatična i voljena nije bila kao Milijarda u "Vojnoj akademiji" ili kao, u poslednje vreme, Mileva u seriji "Radio Mileva".

Pored velike karijere na televiziji, Olga Odanović je izgradila zavidnu karijeru u pozorštu, u stalnom je angžmanu pozorišta "Boško Buha", a od 2006. godine bila je prvakinja drame Narodnog pozorišta.

Iako je i u ranoj mladosti, od početka glumačke karijere, igrala u uspešnim filmovima i serijama, ona je u ovom periodu najpoznatija po manjoj, ali nezaboravnoj ulozi koju je glumila u čuveoj seriji "Bolji život".

Kao koleginica Dragiše Gige Popadića, njena junakinja je mlada lepotica koja za Osmi mart odlazi sa ostatkom ženskog kolektiva u Solun.

Tamo se sjajno provodi, pleše i lomi tanjire, a usput se zaljubljuje u grčkog pevača, s kojim provodi noć i, zatim, uvlači Gigu u nevolje kada ga na carini zamoli da joj prenese zlatni lančić koji je dobila za uspomenu od ljubavnika.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / domac26

Pre dve godine glumica je, inače, donela odluku da ode u penziju čim stekne uslov kako bi oslobodila mesto nekom mlađem kolegi ili koleginici.

– Ja ću verovatno otići i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u ovom pozorištu, jer Narodno pozorište to zaslužuje. To ne znači da ću se odreći glume, već pre svega moja potreba i moja luka gde se ja usidrim. Ja ću ovde igrati predstave koje imam i trudiću se da dajem maksimum ono što je u mojim granicama mogućnosti – istakla je tada Olga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs