SOFIJA BUŠ

PREMLADA SE UDALA ZA GLUMCA KOJI JU JE PREVARIO SA PARIS HILTON: Sada se razvodi nakon 13 meseci, a do juče su se VOLELI

Samo nekoliko nedelja nakon prve godišnjice braka glumica Sofija Buš objavila je da se razvodi, a nije gubila vreme pa je nakon objave odmah promenila prezime na svom Instagram profilu

Vip priča
Autor:
PREMLADA SE UDALA ZA GLUMCA KOJI JU JE PREVARIO SA PARIS HILTON: Sada se razvodi nakon 13 meseci, a do juče su se VOLELI
Sofija Buš, Foto: Phantom / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia UČITAVANJE...

Glumica koja se proslavila se ulogom Bruk Dejvis u tinejdžerskoj seriji "One Tree Hill", doživela je drugi bračni brodolom.

Brak 41-godišnje Sofije Buš i tadašnjeg kolege u tinejdžerskoj hit seriji Čeda Majkla Mareja trajao je kraće od njenog poslednjeg, razveli su se pet meseci nakon venčanja u aprilu 2005. godine.

Ljubavnu sreću dugo je tražila, a činilo se da ju je pronašla u preduzetniku i filantropu Grentu Hadžisu, s kojim je deset godina bila prijateljica da bi tokom pandemije njihove veza prerasla u romantičnu.

Verili su se u avgustu 2021. na jezeru Komo u Italiji. Za mesto venčanja odabrali su Tulsu, Oklahoma, kako bi predstavili vođe kulturnog centra "Greenwood" sa kojima sarađuju, ali i kulturnu renesansu koja se tamo događa, a prelepa brineta je na svadbenoj svečanosti promenila tri senzacionalne haljine.

Glumica je vest o razvodu objavila samo sedam nedelja nakon što je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na prvu godišnjicu braka nazvavši to najboljom odlukom u životu.

- Najbolja odluka u mom životu. Još uvek se osećam ovako. Ekstatično. Trčeći prema budućnosti, smejući se zajedno. Volim te, najdraži moj. Srećna godišnjica', napisala je Sofija u sada izbrisanoj objavi na Instagramu. Tada je njen suprug takođe počastio svoju izabranicu slatkom porukom.

- Srećna prva godišnjica, ljubavi moja! Kakva je bila puna, lepa, dinamična, uzbudljiva godina puna rasta koju smo imali zajedno. Zaista volim da živim s tobom - piše u njegovoj objavi koju on za sada nije izbrisao.

Sofija Buš podnela je zahtjev za razvod nakon samo 13 meseci braka te pri tom nije gubila vreme odbacivši venčano prezime na društvenim mrežama. Ali osim što je izbrisala prezime Hjudž sa svog Instagrama, nestale su i sve fotografije njenog do skoro voljenog supruga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs