STIL ZA SVAKU POHVALU

DANAS IMA STATUS MODNE IKONE, ZAHVALJUJUĆI JEDNOJ OSOBI: Ovo su ultimativni stajlinzi Nataše Bekvalac!(FOTO)

Pevačica je poznata po svom dobro stilu i atraktivnim modnim kombinacijama, kako na sceni, tako i van nje. A, za sve to može da zahvali jednom veoma talentovanoj osobi.

Star look
17:46h Autor:
DANAS IMA STATUS MODNE IKONE, ZAHVALJUJUĆI JEDNOJ OSOBI: Ovo su ultimativni stajlinzi Nataše Bekvalac!(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Njena popularnost je odavno neupitna, a njen stil i odevne kombinacije u kojima se pojavljuje na nastupima, ali i one koje nosi van scene, takođe su postale jedna vrsta "stejtmenta", koji vezujemo za Natašu Bekvalac.

Njeni scenski kostimi osmišljeni su besprekorno. Upečatljivi su, originalni i vrlo često avangardni. Ali ništa manje inspirativne i trendi nisu ni modne kombinacije u kojima Natu viđamo na fotografijama, proslavama, foto snimanjima, ali i u svakodnevnom životu - kada šeta ulicom kao "obična devojka".

Iza tog dobrog imidža, koji se može okarakrerisati kao urban, smeo i gradski - i uvek sa nekim dobrim "tvistom", krije se jedno ime - ime Kristine Bekvalac, Natašine rođene setre, koja je ujedno i njen stilista.

Kristina je idejni tvorac Natašinih stajlinga i njenog kompletnog imidža. I možemo slobodno da kažemo da je taj posao đavolski dobro odradila. O tome koliko je Kristina darovita, koliko ima osećaja za modu, oko za detalje i koliko smisla ima da napravi spoj nespojivog - svedoče brojni stajlinzi njene sestre, drugih poznatih ličnosti, ali i same Kristine.

Mi smo za vas izdvojili neke od najatraktivnijih stajlinga novosadske Barbike, u režiji Kristine Bekvalac. Pa, uživajte!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs