SIN MIE FAROU PRESLIKAN FRENK SINATRA: Ni ona nije sigurna ko mu je zapravo otac, ali ćerka glumca i pevača tvrdi OVO

Oni su sigurno jedna od najkontraverznijih porodica u Holivudu, njegov navodni otac je oženio usvojenu ćerku, a majka ne može sa sigurnošću da tvrdi ko joj je zapravo napravio dete

Celebrities
SIN MIE FAROU PRESLIKAN FRENK SINATRA: Ni ona nije sigurna ko mu je zapravo otac, ali ćerka glumca i pevača tvrdi OVO
Foto: Profimedia

Ronan Farou nedavno se pojavio na premijeri 16. sezone jednog rijalitija u Njujorku. Novinar i sin glumice Mije Farou mnoge je iznenadio izgledom.

Društvene mreže su eksplodirale i samo su se nizali komentari, među kojima je bilo i „Neverovatno je lep“, „Kao lutkica“, „Wow“, a mnogi su se složili da izgleda „identično kao Frenk Sinatra“ i da „test očinstva nije potreban“.

Takođe pišu da uopšte ne liči na Vudija Alena, Mijinog bivšeg supruga, koji je navodno njegov otac. Ali i sama glumica se slaže sa ovim pretpostavkama i komentarima, „Moguće je da je Sinatra Ronanov otac“, izjavila je ona 2013.

Međutim Tina Sinatra, ćerka slavnog pevača, rekla je u jednom intervjuu 2015.godine da je njen otac imao vazektomiju i da Ronan Farou nikako nije mogao da mu bude sin.

Ronan takođe nije u potpunosti siguran ko mu je zapravo otac, pa je na svom Twitter profilu svojevremeno napisao pomalo sarkastičnu objavu: „Gledajte, svi bismo mogli da budemo sinovi Frenka Sinatre.“

Vudi Alen, Mia Farou
foto: Judie Burstein / Zuma Press / Profimedia

Podsetimo, glumica i Sinatra venčali su se 1966. u Las Vegasu. On je imao 50, a ona 21 godinu. 1980. započela je vezu s Vudijem Alenom, a 1987. rođeno je njihovo jedino biološko dete. Par je vezu prekinuo 1992. nakon što je Farou saznala da Alen ima aferu s njihovom usvojenom 22-godišnjom ćerkom Sun-Ji Previn.

Stil / City magazine

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs