GODINAMA BILA U BRAKU S TRANSVESTITOM PA POSTALA NIMFOMANKA: Pod stare dane je našla 25 godina mlađeg da je ZADOVOLJI

Nije tajna da je Kris Džener postala opsednuta intimnim odnosima, a 25 godina mlađi dečko ispunjava joj sve hirove.

Celebrities
GODINAMA BILA U BRAKU S TRANSVESTITOM PA POSTALA NIMFOMANKA: Pod stare dane je našla 25 godina mlađeg da je ZADOVOLJI
Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kris Džener zablistala je u crnoj haljini kraj 25 godina mlađeg dečka, Koria Gembla, koji je prati u stopu. Čini se da Kris izgleda sve mlađe i zadovoljnije, a mnogi se pitaju u čemu je tajna njenog izgleda.

Budući da joj dečko ispunjava sve zahteve i da joj je neizmerna podrška, nije ni čudo što iz nje isijava zadovoljstvo.

Rijaliti zvezda se zabavlja sa Korijem od 2014. godine, a hvalila ga je kao "najvećeg momka", koji nikada ne propušta da joj da snagu kada joj je najpotrebnija.

"On je najbolji momak i on mi je neverovatna podrška", rekla je ona 2021. godine.

Njih dvoje zajedno su više od 10 godina, a počeli su da se zabavljaju samo godinu dana nakon što se rastala od Kejtlin Dženera.

Kris Džener
foto: Profimedia

Mnogi komentarišu da Kori živi na račun svoje devojke, te da je zbog toga spreman da trpi apsolutno sve. Na samom početku njihove veze, mnogi su pomislili da Kori Dženerovoj služi samo kao potrčko, a njeno priznanje da ne može bez seksualnih odnosa pokrenulo je još gore spekulacije na račun njihove veze.

Kris Džener, Kori Gembel
foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Kris nikada nije imala problem da javno govori o svojim intimnim odnosima, kao i potrebama. Knjiga koju je objavila 2011. godine, prepuna je detalja iz njenog intimnog života sa Todom Votermanom.

Naime, ona je njihovu vezu okarakterisala vatrenom,te otkrila da nisu birali vreme ni mesto gde će imati se*s. Kris u knjizi navodi da su imali odnose u kolima, na teniskom terenu, u kućici pored bazena, u garaži, na stepenicama, ukratko, gde god i kad god su stigli.

Kris Džener
foto: Profimedia

Ona je čak u jednoj emisiji pričala o sek*ualnom odnosu sa sadašnjim partnerom, te nagovestila da imaju redovne odnose, dok on za nju misli da je nezasita u krevetu.

Jedna situacija koju je opisala, može se videti samo na filmovima. Naime, njena ćerka Kloi dobila je dojavu da se partner njene majke viđa sa vatrenom crvenokosom ženom, nakon čega je počela da ga prati sa svojom drugaricom.

Zatim su otišle do hotela i imale su šta da vide. Ta crvenokosa žena bila je Kris, koja se prerušila jer voli takve igrarije. Kris je jednom prilikom bila toliko izbuđena, da je morala da izbaci snimateljsku ekipu porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" kako bi njih dvoje imali se*s. Scena se desila u kancelariji Kajli.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ona često ističe da ne mari za kamere niti za bilo čim kada ima odnose sa svojim dečkom, dok sa svojim ćerkama često razmenjuje iskutva.

Kris je bila udata za advokata Roberta, od 1978. do 1991. godine.

Tokom njihovog braka par je dobio ćerke Kortni, Kim, Kloe i sina Roberta Džuniora.

Nakon razvoda je upoznala Kejtlin Džener, 1990. godine, koji je kasnije promenio pol i 2015. godine postao transrodna osoba. Par se na kraju razveo 2014. godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs