GLUMAC U 80-OJ PROSLAVIO ĆERKI PRVI ROĐENDAN, PA SE SA MLAĐANOM ŽENOM POJAVIO KOD PREDSEDNIKA SAD-a: Otkrio na koga liči

Holivudski glumac Robert De Niro ušao je u devetu deceniju života i po sedmi put se ostvario u ulozi oca sa 35 godina mlađom izabranicom

Celebrities
09:48h
GLUMAC U 80-OJ PROSLAVIO ĆERKI PRVI ROĐENDAN, PA SE SA MLAĐANOM ŽENOM POJAVIO KOD PREDSEDNIKA SAD-a: Otkrio na koga liči
Foto: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Robert De Niro i njegova devojka Tifani Čen pojavili su se među zvanicama sa A-liste koje su u sredu prisustvovale državnoj večeri predsednika Džoa Bajdena i prve dame Džil Bajden za japanskog premijera Fumija Kišidu u Vašingtonu.

Oskarovac od 80 godina i skoro duplo mlađa, 45-godišnja Čen fotografisani su kako šetaju ruku pod ruku kroz Belu kuću zajedno sa milijarderom i vlasnikom Amazona Džefom Bezosom i bivšim predsednikom Bilom Klintonom.

Robert, tipično skromna zvezda, obukao je za tu priliku crni smoking sa belom košuljom, crnom kravatom i crnim lakiranim cipelama.

Dok je Čen izgledala veoma elegantno u beloj haljini bez naramenica sa sivo-belom pletenicom, crnim visokim potpeticama i torbici u istoj boji.

Robert de Niro
foto: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre samo četiri dana, Robert i Čen, čija romantična veza je počela 2021. godine, proslavili su 6. aprila prvi rođendan svoje ćerke Đie Virdžinije Čen De Niro.

Srećni par je mesec dana nakon njenog rođenja potvrdio vest o dolasku svoje bebe na svet. De Niro je počeo da izlazi sa Čen u avgustu 2021. godine, nakon što se razveo od bivše supruge Grejs Hajtauer u novembru 2018.

Pored Đije, De Niro je otac još šestoro dece, među kojima su Drena De Niro (56) i Rafael De Niro (47), koje deli sa bivšom suprugom Dajen Abot. Takođe ima sinove blizance Džulijana De Nira i Arona De Nira (28) iz njegove dugogodišnje romanse sa bivšom devojkom Toukie Smit, a sina Eliota De Niro (25) i ćerku Helen Grace De Niro (12), dobio je u drugom braku sa Grejs Hatavej.

Glumac je nedavno priznao da mu je očinstvo u 9. deceniji teško palo, ali da takođe i uživa u ljubavi svog deteta.

"Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne dižem ništa teško. Tu sam, podržavam svoju devojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno."

"Ona je tako divna beba. Tako slatka", rekla je filmska zvezda, pa dodao, „Kada je pogledam, sve ostalo nestane. Tako da je velika radost i olakšanje biti sa njom u ovom trenutku."

Robert vidi veliku sličnost između sebe i bebe Đije. Rekao je da su Đijina braća i sestre 'dobili veliki udarac' od nje i da ona takođe dobija puno ljubavi od troje male dece njenog brata Rafaela.

„Ona je njihova tetka, a oni će uskoro postati tinejdžeri!“ primetio je.

Robert je rekao da je videti svu svoju decu zajedno za njega sve i da ceni kada su svi zajedno i putuju na topla mesta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs