PRIČALE DA JE MAJKA PRIRODA ZASLUŽNA ZA NJIHOVU MLADOLIKOST U 50im: Sad se kunu u plastičara koji od babe pravi devojku

Dženifer Aniston i Sandra Bulok navodno su bile na plastičnim operacijama, gde ih je paparaco uslikao.

Celebrities
00:51h
PRIČALE DA JE MAJKA PRIRODA ZASLUŽNA ZA NJIHOVU MLADOLIKOST U 50im: Sad se kunu u plastičara koji od babe pravi devojku
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Aniston i Sandra Bulok primećene su u sredu kako izlaze iz poznate ordinacije plastične hirurgije u Konektikatu sa suprugom Džejsona Bejtmana Amandom Ankom.

Odmaralište je specijalizovano za stručno podizanje gornjeg i donjeg dela lica, čiji zahvat košta oko 50.000 do 100.000 dolara, kao i podizanje obrva i očiju čija cena se kreće oko 30.000 dolara.

Naime, glumice su viđene kako izlaze iz kancelarije dr Nila Gordona. On je doktor za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju lica. Njegova specijalnost je 'podmlađivanje lica i rinoplastika', prema njegovom sajtu, ali su u ponudi i injekcije kao što su botoks i kibela. Puno lice botoksa može koštati oko 3.000 dolara, dok je Kibela (tretman rastvaranja masti) skuplja za 6.000 dolara.

Zanimljivo je da su obe glumice bile pobornice prirodne lepote, kao i da su tvrdile da ništa nisu radile na sebi.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

- Ljudi misle da dobijam mnogo injekcija (botoksa), ali ja to ne činim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim kako je to klizav teren. Sve te kozmetičke stvari mi izgledaju smešno. - rekla je Dženifer Aniston jednom prilikom, dok je Sandra pravdala svoje natečeno lice bolešću:

Sandra Bulok
foto: Profimedia

- Prošle dodele Oskara bila sam bolesna i imala sam alergije, ali sam rešila da idem jer je to deo mog posla, i srećna sam što sam bila tamo. A onda su sledećeg dana govorili: O, ona ima filere za obraze i implantate. Kada sam videla fotografije i koliko sam natečena, shvatila sam. Ali ja sam rekla: Pa, ako sam dobila injekcije, dobijala sam ih samo na vrhu, što nije bilo baš dobro - objasnila je ona tada.

1 / 8 Foto: SAG / Zuma Press / Profimedia

Inače, Aniston ima 55 godina, dok je Sandra Bulok napunila 59.

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogi su se pitali u čemu je tajna njihovog mladolikog izgleda, a sada je sve izašlo na videlo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs