KOŽA JOJ BUĐA OD PLASTIČNIH OPERACIJA, A MNOGE KLINKE ŽELE DA LIČE NA NJU: Nekad najlepši muškarac danas je fatalna žena

Nekad najlepši muškarac danas je fatalna žena, zavisna od plastičnih operacija.

Celebrities
KOŽA JOJ BUĐA OD PLASTIČNIH OPERACIJA, A MNOGE KLINKE ŽELE DA LIČE NA NJU: Nekad najlepši muškarac danas je fatalna žena
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džesiku Alves mnogi su upoznali kao ljudskog Kena koji je nizom plastičnih operacija postao ljudska barbika. Poslednje fotografije dokaz su da je Džesika preterala sa estetskihn intervencijama, a na istim se može videti šta je njeno lice sve pretrpelo.

Ono što je poražavajuće, jeste činjenica da se mnoge mlade devojke trude da iskopiraju njegov izgled, te se podvrgavaju plastičnim operacijama, kojima menjaju lični opis.

Džesika Alves
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džesika je na operacije potrošila hiljade dolara, a za sada ih je napravila više od 100. Prvo je iz običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da ipak želi da bude žena.

Kako strani mediji prenose operisala je svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a oči jedva da može da zavori. Džesika je pre dve godine išla čak u Tursku kako bi operisala želudac. Sada joj je ostalo 20 posto zapremine želuca te kaže da više ne oseća glad.

Džesika Alves
foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, šuška se da je Alvesova išla u Brazil i kako bi se dodatno raspitala za transplataciju materice, što je pominjala i sama pre godinu dana, kako bi postala prva trans žena kojoj je ovaj zahvat uspešno odrađen.

Džesika Alives
foto: Profimedia

Njena porodica žestoko se protivi tome, i pokušava da je "dozove pameti", međutim, Džesika ne odustaje iako je nedavno imala problem sa gangrenomna određenim delovima tela nakon intervencija.

1 / 15 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Koža joj buđa na par mesta i raspada se nakon operacije", rekao je jedan prijatelj koji je sa njom bio u Azerbejdžanu gde je radila još jedno zatezanje lica i liposukciju, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs