SILOVANA S 12, A ONDA JE ON TERAO DA SVAKI DAN IMAJU TROJKU: Sramotu je lečila drogom, pa se digla kao FENIKS iz pepela

Životna priča žene, čuvene glumice Mene Suvari, koju su terali da ima grupne odnose, kada je isplivala na površinu, Holvud je ostao nem.

Celebrities
09:26h Autor:
SILOVANA S 12, A ONDA JE ON TERAO DA SVAKI DAN IMAJU TROJKU: Sramotu je lečila drogom, pa se digla kao FENIKS iz pepela
Mena Suvari, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Mena Suvari (45) proslavila se ulogom u filmu "Američka pita", a od slike tinejdžerke koja leži u kadi prekrivena ružinim laticama, sada već kultne scene, do danas - dama prelepih plavih očiju proživela je svašta. Osetila je kako je biti na vrhu, ali i na dnu. Otkako se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, postala je majka 2021. u petoj deceniji, postala je snažna žena koja se trudi da sve ružno iz prošlosti prezaviđe, kako bi svom sinu bila što bolji roditelj.

U svojim memoarima "The Great Peace" otrkila je da je skoro deceniju živela u svom tajnom svetu srama i krivice u koji e zatvorila zbog stravičnog fizičkog i psihičkog nasilja.

Mena Suvari
foto: Profimedia

Veliki uticaj na nju imala je selidba njene porodice u Čarlston, nakon čega je počelo njeno zlostavlajnje. Ona je ispričala kako je prijatelj njenog srednjeg brata počeo da se interesuje za nju, uprkos činjenici da je dosta stariji. Nije ni slutila da će joj oduzeti njenu nevinost sa samo 12 godina na monstruozan način.

"Niko ga nije sprečio da ostane sam sa mnom u mojoj spavaćoj sobi. Niko me nije upozorio. Niko se nije raspitivao kada mi je postao više od bratovog prijatelja. Jednom me je terao da me poljubi i izvadio kondom. Rekla sam da ne želim da izgubim nevinost što je poštovao svega nekoliko minuta. Odveo me je na sprat i silovao. Osetila sam kako mi srce tone u mračni ponor. Nebrojano puta sam izgovorila "ne" ali on me nije čuo. Zatvorila sam oči, a kad sam ih ponovo otvorila, K. J. se sklonio sa mene i otišao u wc. Okrenula sam se na drugu stranu i plakala. Bila sam prepuna stida i srama" , otkrila je ona u svojim memoarima.

Mena Suvari
foto: Profimedia

Kada je imala 16 godina, njen menadžer koji je tada imao 30, takođe je nasilno spavao s njom, te je terao da zajedno puše travu. U tim trenucim je napisala, čak, i oproštajno pismo, jer je kao jedino rešenje i izlazaz iz pakla videla - samoubistvo.

Sledeći dečko po imenu Tiler, ušao je u njen život kada je imala 17 godina, bio je stariji skoro deceniju i navukao ju je na droge koje je konzumirala svakodnevno, te je od njega dobila i herpes. Terao ju je na grupni seks s devojkama koje nikada pre nije ni upoznala, a u šokantnim memoarima ispričala je i kako se osećala mrtvo iznutra.

"Upoznala sam ga na rejvu. Preselila sam se kod njega i na kraju doživela još jedno poniženje. Verbalno me je zlostavljao i prisiljavao da imamo trojku sa ženama koje je dovodio kući. Koristila sam ekstazi, met, pečurke, meskalin... sve sam mešala sa dosta alkohola i to je bio moj način da se oslobodim pakla svog postojanja i nekako preživim. ", rekla je glumica.

Mena Suvari
foto: Profimedia

Samo 19 godina je imala kada je dobila priliku da zablista u filmu "Američka pita" i to je, kako ističe, bio njen jedini beg od surove realnosti koju je preživljavala. Reditelj Sem Mendes i sve kolege tretirali su je predivno.

Na filmskom platnu je bila sjajna, a sve je iznenadila kada je rekla da nikada nije htela, zapravo, da bude glumica. Naime, maštala je da postane arheolog, ali nije imala dobre ocene zbog svakodnevnog drogiranja.

"Sate koje sam provela u školi provela sam razmišljajući o tome da izađem iz škole i napravim neke stihove. Ostala bih budna do kasno u noć, spavala nekoliko sati, a zatim ponovila dan. Uvek bih koristila svoje malo ogledalo da napravim liniju i ušmrkam u nos tokom školskog odmora. Met me je činio hiper svesnom, ali i paranoičnom", otkrila je glumica.

Mena Suvari
foto: Profimedia

Kada je napokon raskinula s dečkom koji ju je maltretirao, uletela je u brak sa 16 godina starijim rediteljem Robertom Brinkmanom.

"Svi su mi govorili da sam prava srećnica, a ja sam samo kimala glavom i razmišljala o paklu iz kojeg sam pobegla", napisala je u knjizi.

Imala je 20 godina kada je prvi put stala pred oltar, ali pet godina kasnije rekla je Robertu da želi razvod.

"Dopustila sam mu da mi spasi život, još danas ga volim", priznala je.

Nakon njega je imala dve afere s kolegama,ali njihova imena nije otkrila.

Na ivici života

Priznala je da joj je život s 25 godina bio na ivici, jer je izmučila telo silnim drogama. Godine 2007. upoznala je Simona Sestita na filmskom festivalu u Torontu, s kojim je drugi put izgovorila subonosno "da". Venčali su se 2010. godine u Rimu, ali rastali su se 2012. Tokom drugoga braka počela je puno da pije, alkohol joj je postao nova opsesija.

"Čitav svoj život sam provela osećajući se jadno, poniženo i nikakvo. Bilo je vreme da to prestane. Prestala sam da bežim od same sebe i uspela sam", zaključila je glumica.

Treći put u bračnu luku je uplovila s Majkom Houpom 2018. godine, sa kojim je konačno pronašla mir i sreću. Privatnost čuvaju daleko od svetla reflektora, uživajući u vaspitavanju i odgajanju trogodišnjeg sina Čarlsa. Na sredini 5. decenije izgleda fenomenlano, a među komentarima na društvenim mrežama, najčešći su oni da je neverovatno mladolika i vrlo zgodna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs