PLASTIČNI HIRURZI RASKRINKALI NAŠE PEVAČICE: Otkrili spisak ESTETSKIH OPERACIJA, a evo ko je sve promenio LIČNI OPIS

Estetski hirurzi otkrili su šta su naše pevačice radile na sebi i koliko su para potrošile na zahvate.

Celebrities
PLASTIČNI HIRURZI RASKRINKALI NAŠE PEVAČICE: Otkrili spisak ESTETSKIH OPERACIJA, a evo ko je sve promenio LIČNI OPIS
Foto: Kurir/ Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Poznato je da javni posao zahteva konstantne promene, kao i ulaganje u fizički izgled. Mnoge javne ličnosti s godinama sve bolje izgledaju, a nije tajna da su se neke podvrgle estetskim operacijama. Ipak, neke od njih vešto kriju da su imale određene korekcije, međuim, estetskim hirurzima ništa ne može da promakne.

Doktorrka Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije, na osnovu fotografija poznatih devojaka nekad i sad otkrila je za Kurir šta su sve na sebi doradile i popravile, kao i koliko su novca potrošile na sve te intervencije.

Edita Aradinović

Edita Aradinović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Edita je lepa devojka koja vodi računa o svom izgledu. Uvek je doterana. Na ovoj fotografiji deluje da je nedavno uradila nekoliko plastičnih operacija: nosa, zatim vađenje masnog jastučeta iz obraza (buccal fat removal), povećala je bradu i malo iskosila oči. Za ove operacije u Srbiji treba izdvojiti oko 20.000 evra, a u inostranstvu i do 50.000 evra. Inače su cene u inostranstvu tri do četiri puta više nego kod nas.

Ivana Nikolić

- Evidentno je da je Ivana Nikolić neko ko dosta vodi računa o svom izgledu. Ona i ističe da nema ništa protiv plastičnih operacija i estetske medicine. Smatra da sve što nekome smeta treba da promeni. Na fotografijama se vidi da je operisala nos, grudi, radila jagodice, usne, iskosila oči. Sve to košta između 15.000 i 20.000 evra. I nega lica i antiejdžing tretmani koštaju nekoliko hiljada evra godišnje - kaže doktorka Radenkov Medenica.

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Youtube/ Aki

- Teodora sama navodi da je operisala grudi i uvećala usta. Veoma je atraktivna devojka, koja pleni svojom energijom. Intervencije koje je radila su oko 10.000 evra i antiejdžing tretmani za koje sam već rekla da su nekoliko hiljada evra na godišnjem nivou.

Marina Visković

- Vidi se da Marina Visković vredno trenira i da svoje telo želi da dovede do savršenstva. Ne krije da je menjala na sebi sve što joj se nije svidelo: uvećala je grudi, smanjila nos, redovno radi antiejdžing tretmane i veoma vodi računa o sebi, što je oko 10.000 evra - kaže dr Medenica.

Nikolija Jovanović

- Nikolija Jovanović u poslednje vreme navodi da se pokajala što je uradila neke intervencije, ali se meni dopada kako izgleda. Radila je operaciju nosa, uvećavala je usne i grudi, nedavno je izvadila biopolimer iz usana i vratila im prirodniji izgled. Trajna šminka joj olakšava jer uvek deluje doterano, a isticala je i da je radila zube. Sve to je oko 15.000 evra.

Doktor Nemanja Petrović, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, takođe je analizirao izgled naših pevačica.

Ceca Ražnatović

Za razliku od prethodnih javnih ličnosti koje si prikazao, Ceca je dosta promenila svoj izgled unazad godinama. Skoro sam vidio neki njen spot iz 90-ih i potpuno je drugačija. Lice je malo izduženije. Tu je verovatno rađen jawline, ali sve je rađeno nekako u skladu jedno sa drugim, jer kad preterate sa srednjom trećinom lica, onda morate da radite i donju trećinu. Ona je radila nekako sve u skladu. Tako da jeste skladno, ali je potpuno izmenjen oblik lica i te njene crte koje je imala 90-ih i 2000-ih godina.

Viki Miljković

Viki Miljković
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Sada ono što sam rekao, jedna druga starosna populacija, mi kako prelazimo tu 30. godinu, ten nam postoje malo tamniji, tako da šminkom postižemo svetliji izgled lica što daje na aristokratskom izgledu i elegantnijem izgledu, ali tonus kože je dobar. Ono što bi trebalo obratiti pažnju u nekom trenutku su nazolabijalni nabori koji se tu stvaraju, ali to je ono nešto što je njena crta na licu koju ona nosi godinama i ne možemo uvek obrisati sve crte koje prave senku zato što bi onda menjali potpuno.

Milica Todorović

- Milica ima jako lep ten, godine nose svoje naravno, ona je mlada i taj ten ide s godinama, to je jako bitno zato što ta šminka, nekako ja s ovim pacijentkinjama često kažem izgledate mlađe bez šminke, zato što ta šminka nekako zna i malo da ostari zbog tog tena, pogotovo kada neko ima ovako čist, ona je jako malo stvari radila na sebi, znam da je radila nos i usne, možda jagodice, ali to sad nagađam je u ovom trenutku, ali bez šminke jako lep prizor za videti.

Indira Radić

- Kada sam ja saznao za nju, ona se meni uopšte nije puno promenila. Čak ni uživo, skoro se nismo videli uživo. Pazi, verujem da ona nešto radi, ali se to ne primećuje. Tako, izgleda potpuno prirodno, skriveno i to je ona moja rečenica od malo pre. Izgleda i samouvereno i naspavano i sveže.

Anabela Atijas

Anabela Atijas
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Ona ima to što se traži, što pacijenti traže. Izražene jagodice, izražen jawline. Usne koje se vidi da su korigovane, ali potpuno su prirodne. Možda neko ko nije u ovom poslu možda i ne primeti. Ali sve je na njoj ono što je cilj određenim devojkama koje dolaze da iskoriguju svoje crte lica.

(Stil/ Kurir)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs