VODITELJKA PREŽIVELA BRUTALNO NASILJE, ALI NJENA NEROĐENA BEBA NAŽALOST NIJE: Partner je prebio, pa prošao nekažnjeno

Voditeljka se prisetila najtežeg životnog iskustva, poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ!"

Celebrities
07:25h
VODITELJKA PREŽIVELA BRUTALNO NASILJE, ALI NJENA NEROĐENA BEBA NAŽALOST NIJE: Partner je prebio, pa prošao nekažnjeno
Foto: Printscreen Youtube / Enna Ibis

Lepa voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev, nekada je bila jedno od omiljenih televizijskih lica. Karijeru je započela u Informativnoj redakciji televizije Studio B, gde ju je primetio večiti „lovac na talente“ Saša Popović i ponudio joj da vodi Zvezde Granda.

Šarmantna Buba preko noći je postala miljenica publike, neko vreme uživala je veliku popularnost, a onda je usledio skandal koji je sve promenio.

Krajem 2011. godine Srbiju je rasplakala potresnom pričom o zlostavljanju koje je pretrpela od tadašnjeg emotivnog partnera. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je živela fizički ju je zlostavljao do te mere da je u četvrtom mesecu trudnoće pobacila.

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije - ispričala je svojevremeno Buba Dobrosavljev, a onda progovorila o odnosu sa bivšim.

- Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htela sam da verujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspeo da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj nedelji trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na primer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umešala i uspela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje - objasnila je Buba.

Voditeljka je izjavila da je, nakon što se i Nebojša vratio sa letovanja, ipak pristala da živi sa njim.

- Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gde smo živeli, jer tu nije bilo ni bele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osećala sam se loše i rešila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rešenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te, odrobijaću te u CZ! On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene- u suzama je tada pričala Ljubinka Dobrosavljev.

Policija i tužilaštvo odmah su pokrenuli istragu koja je pokazala da je bilo nasilja, ali ne i gubitka bebe. Tačnije, nisu pronađeni dokazi da je voditeljka bila trudna. I tu je bio kraj medijskog opstanka tridesettrogodišnje voditeljke, rodom iz Kikinde, kojoj su predviđali uspešan i dug televizijski staž.

Protiv njenog bivšeg dečka nije pokrenut krivični postupak, a na slučaj je stavljena tačka kada je uplatio određenu novčanu sumu fondu Bitka za porodilište.

Posle nekoliko godina Buba Dobrosavljev pojavila se u javnosti kao predstavnik jedne političke partije, u okviru koje se bavila borbom protiv nasilja nad ženama. Imala je i pokušaje povratka pred kamere, ali svi angažmani bili su kratkog daha.

Sudeći po njenom profilu na Instagramu, zadovoljstvo je pronašla u slikarstvu, a svojevremeno je objavila i knjigu „Čarobni prsti“.

Stil / Blic

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs