SLAVNI SUPERMODEL SE PREKO NOĆI PRETVORILA U NAPAĆENU I BOLESNU ŽENU: Dok je svet ŽALIO ona našla način da se izleči

Mankenka daje sve što može da povrati svoj izgled i da se vrati na scenu modelinga što pre.

Lifestyle
13:13h Autor:
SLAVNI SUPERMODEL SE PREKO NOĆI PRETVORILA U NAPAĆENU I BOLESNU ŽENU: Dok je svet ŽALIO ona našla način da se izleči
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Usled Lajmske bolesti koja je zadesila manekenku Belu Hadid, ona je odlučila da napravi pauzu u svojoj blistavoj karijeri, kako bi se posvetila izlečenju i oporavku.

Manekenka je počela polako da se vraća u javnost tako što je postala aktivnija na društvenim mrežama kao što je Tiktok, i glavnim projektom: poziranje za naslovnicu italijanskog ,,Voga".

Ona je na Tiktoku osim uvida u svoj život, počela da deli i svoju rutinu ulepšavanja i nege.

Mnogi komentari na njenoj objavi bili su u maniru da preteruje, ali verovatno kako bi istakli njenu prirodnu lepotu i da to što je zadesilo, ne treba da utiče na njen moral.

Pre nekoliko meseci, Bela Hadidi je objavila fotografije lečenja od bolesti sa kojom se intenzivno leči od 2021. godine. Primetno je korišćenje infuzije i njen iscrpljen i bled izgled. Manekenka je ostala čak i bez zuba usled te bolesti. Ona je tada rekla da joj bolest napada ,,zube, vilicu, mozak, kičmu, kosti i celi nervni sistem."

,,Svaka manja trauma, bilo fizička ili psihička, može pogoršati bolest. Moja vilica je upaljena kad god sam pod stresom ili previše radim. Nekim danima je u redu, ali neki dani su teški. Sada me vilica neizdrživo boli. Sutra ću izvaditi ovaj zub." ispričala je maneknka o svjoj bolesti.

Njenje fotografije izazivaju tugu svakome ko ih pogleda. Njena sestra Džidži Hadid i majka Jolanda Hadid, stalno bi bile uz nju kako bi pratile njeno stanje i vodili računa o njoj.

Bela se postepeno oporavlja i daje znake da će sve biti u redu kao i pre. Ona se preselila sada u Teksas gde živi i provodi vreme sa svojim dečkom, profesionalnim jahačem Adanom Banuelosom.

Na fotografijama se vidi kako je srećna dok provodi vreme sa konjima, u društvu svog dečka Adana. Ljubav sa Adanom, znatno joj je pomogla da se izbori sa depresijom i lošim raspoloženjem koje je imala zbog svoje bolesti. To joj je pružilo utehu, spas i osećaj sreće.

Istorija njene bolesti, kreće još od 2014. kada se takođe borila sa ovim problemima.

,,Mala ja koja je toliko patila, bila bi ponosna na odraslu mene jer nikada nisam odustala od sebe" poručila je objavom na Instagramu.

Nadamo se da ćemo uskoro imati prilike da ponovo vidimo Belu i na pistama najpoznatijih modnih dizajnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs