GLUMICU I NJEN FILM OPTUŽUJU DA KORISTE TUĐU NEVOLJU KAKO BI ZARADILI: Prijatelji pokojne pevačice FRAPIRANI

Prijatelji pokojne pevačice smatraju da je to nečuveno.

Filmovi
Autor:
GLUMICU I NJEN FILM OPTUŽUJU DA KORISTE TUĐU NEVOLJU KAKO BI ZARADILI: Prijatelji pokojne pevačice FRAPIRANI
Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Glumica Marisa Abela, otkrila je koliko je morala da se fizički napreže da bi se pripremila za ulogu Ejmi Vajnhaus za biografski film ,,Back To Black".

Zvezda igra ulogu pokojne kantautorke u filmu Seme Tejlor-Džonson koji prikazuje i njenu karijeru i njen buran brak sa Blejkom Filder-Sivilom (kojeg glumi Džek O'Konel), ali i život.

Marisa je otkrila strogi režim koji je sledila da bi dobila Ejmino vitko telo, rekavši za britanski ,,Harpers Bazar" da joj je „osećaj mršavosti“ pomogao u njenoj glumi.

Ejmi Vajnhaus
foto: Profimedia

„Imala sam pomoć da to uradim bezbedno; Konsultovala sam se sa dijetetičarom i bila sam pod nadzorom. Osećaj da sam slabija i manja je pomogao, a ranije nisam razumela koliko to utiče na tvoj tempo", objasnila je glumica.

Glumica je potom nastavila.

,,Tokom svoje Frank ere (2005. kada je objavljen njen prvi album), Ejmi je brza i glasna i burna sa rukama, njeni pokreti su veliki."

„Kada sam počela da se menjam, shvatila sam da ne možete fizički da pravite te iste pokrete. Neprijatno je sedeti. Umoran si, gladan si, izloženiji si."

Marisa je takođe objasnila da je razvila vezu sa Ejmi pošto je takođe odrasla u jevrejskom domaćinstvu.

„Što sam je više upoznavala, više sam osećala veliku vezu sa ovom jevrejkom iz Londona koja je imala mnogo toga da kaže i koja se zaista nije plašila."

,,Setila sam se kako sam se osećala kada sam bila mlada, kada sam videla tu ženu koja je bila ponosna i hladna, koja je nosila veliku Davidovu zvezdu između dekoltea i lepog grudnjaka."

Marisa Abela
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

„Shvatila sam kako bi izgledala večera u petak uveče u njenom domu, humor u njenoj porodici. Svidelo mi se koliko je bila živahna, kako je ogromna duša, kako je samo prožimala svaku prostoriju u kojoj je bila. Ali takođe, njen odnos prema njenoj umetničkoj formi, i želja da bude dobra. To je bilo najvažnije."

Iako je brzo shvatila Ejmi, Marisa priznaje da je njen prvi instinkt bio da kaže ne toj ulozi, priznajući da joj se činilo ,,previše, preveliko".

Glumica je svesna kontroverzi oko Ejmi i odluke da snimi biografski film, a neki obožavaoci i prijatelji pokojne zvezde žale se da to iskorišćava njenu nevolju.

Premijera filma se očekuje 12.aprila u Velikoj Britaniji ove godine, dok će publika u Srbiji imati prilike da gleda film od maja meseca u bioskopima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs