KEJT IMA RAK U DOBI OD 42 GOD, SADA JE NA HEMOTERAPIJI: "Vilijam i ja činimo sve što je u našoj moći da ovo savladamo"

Princeza Kejt Midlton obratila se javnosti u emotivnoj ispovesti i otkrila da ima rak

Celebrities
19:39h
KEJT IMA RAK U DOBI OD 42 GOD, SADA JE NA HEMOTERAPIJI: "Vilijam i ja činimo sve što je u našoj moći da ovo savladamo"
Foto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u dobi od 42 godine i da je na "preventivnoj" hemoterapiji.

U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Kejt je otkrila da je vest došla kao „veliki šok“ i da su ona i Vilijam "činili sve što je u njihovoj moći da to savladaju zbog njihove porodice".

Dok je sedela na klupi, okružena cvećem, vidno bleda i potresena Kejt je rekla: „Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji im odgovara i da ih uverimo da ću biti dobro.

Kao što sam rekla; Dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da se izlečim, da izlečim um, telo i duh. To što je Vilijam pored mene je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas mi takođe znači veoma."

Kejt Midlton je otkrila da ima rak nakon što je u januaru podvrgnuta velikoj operaciji abdomena na Londonskoj klinici. Kensingtonska palata je saopštila da neće deliti detalje o tome kakvu vrstu raka princeza ima, niti u kojoj je fazi raka i zamolila je ljude da ne spekulišu.

Podrazumeva se da su kralj – koji se takođe trenutno leči od raka – i kraljica obavešteni o vestima.U vreme njene abdominalne operacije u januaru, Kensingtonska palata je rekla da nije kancerogena. Oni su večeras ponovo potvrdili da je to slučaj i da nijedan test nije potvrdio prisustvo raka. Međutim, postoperativni testovi su naknadno otkrili da je rak „bio prisutan“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs