FIRMA RADI DAN NOĆ DA SMISLI NAJBOLJI NAČIN KAKO DA VRATI KEJT NA POSAO: "Ona je najbolji vojnik i treba je iskoristiti"

Palata osmišljava najbolji način da se Kejt Midlton vrati na posao što pre

Celebrities
FIRMA RADI DAN NOĆ DA SMISLI NAJBOLJI NAČIN KAKO DA VRATI KEJT NA POSAO: "Ona je najbolji vojnik i treba je iskoristiti"
Foto: Profimedia

Za Kejt Midlton kruže glasine da je "najbolji i najverniji vojnik Firme i da je treba dobro iskoristiti", prenose svetski mediji. Kao prilog tome ide i činjenica kako je upravo Kejt član porodice koji najviše zanima javnost. Sam kralj privlači manje pažnje od Kejt Midlton, zato se sada pravi detaljna strategija za vraćanje na posao omiljene princeze.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Kako prenosi Mirror, pomoćnici Kejt Midlton rade dan-noć kako bi osmislili najbolji plan povratka princeze na posao.

Oni su svesni da su oči čitavog sveta uprti u svaki detalj vezan za Kejt Midlton stoga se traži najbolji način kako da se ona "uvede u posao" nakon operacije abdomena.

Pošto se princeza dobro oseća, zdrava je i vesela, sada se smišlja kako i na koje projekte da se dovede. Iako je prvobitno rečeno da će princeza da se vrati na dužnost oko Uskrsa, zbog velike drame oko njenog navodnog nestanka, mogće je da će Kejt i ranije da se vrati u javnost.

"Svi oni znaju da će svet pažljivo gledati posle svih nagađanja i spekulacija," kaže izvor blizak paru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs