ZARATILA SA PARTNEROM ZBOG SINA: "Konačno je progledao, zakonski ćemo promeniti ime, zvaćemo se isto"

Rijaliti zvezda i ćerka poznatog muzičara smatra kako nije fer da se njen sin ne preziva kao ona, nakon što ga je nosila u stomaku 9 meseci na kraju donela na svet, njen partner se međutim ne slaže

Celebrities
ZARATILA SA PARTNEROM ZBOG SINA: "Konačno je progledao, zakonski ćemo promeniti ime, zvaćemo se isto"
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rijaliti zvezda Keli Ozborn je otkrila da nakon velikog neslaganja sa Sidom Vilsonom, par planira da promeni prezime svog 15-mesečnog sina Sidnija.

„Ovo je lično i nisam očekivala da ću ikada pričati o ovome, ali hoću“, rekla je Keli roditeljima Šeron i Ozi Ozbornu u nedavnoj epizodi The Osbournes Podcast. „To je bila najveća svađa koju smo ja i otac moje bebe ikada imali, i verovatno ćemo ikada."

Kako je objasnila, "želela sam da naš sin nosi oba naša prezimena, a on mi nije dozvolio. Imali smo veliku svađu. Osećam da sam bila primorana da uradim nešto što nisam želela."

Ova 39-godišnjakinja je priznala da, iako možda nije baš spremna da oprosti svom partneru sa kojim izlazi od početka 2022. za tu odluku, oni rade na tome.

„Trenutno moj sin nema dvostruko prezime“, objasnila je ona. „Ali, posle mnogo otvorenih razgovora i terapije parova, on je sponao zašto mi je to bitno. Zakonski ćemo promeniti ime našeg sina da bi imao oba naša prezimena.“ Izjavila je , pa dodala: „Oboje smo napravili ovo dete, tako da bi on trebalo da nosi oba naša prezimena".

Keli Ozborn
foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako se ne slaže sa muzičarevim uverenjima, razume zašto je on bio toliko uporan oko prezimena njihovog sina pošto „Sid dolazi iz zaista tradicionalne engleske porodice“.

Njeni roditelji su pozdravili nedavnu odluku para, a Ozi je razmišljao: „Ludo je što osoba koja je odgajala to dete u sebi nema isto ime". Od kada je dobila sina Sidneja u novembru 2022., Keli je vrlo otvorena na svom roditeljskom putu.

"Sada sam mama, volim to. To je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", rekla je Keli za E! Vesti u septembru, dodajući: „Strašno je jer zaista ne želite da pogrešite“. „Sada mi je najdraže to što je on, kao, opsednut mamom, čim me vidi, poseže za mnom,” rekla je, „i volim to”.

Keli je dijagnostikovan gestacijski dijabetes u trećem tromesečju trudnoće, stoga je njena jedina trudnička žudnja bila šećer, posebno slatka pića, objasnila je Keli, i iako je pokušala da je ublaži pijući sveže ceđeni sok, i dalje je imala mnogo više šećera nego što joj je bilo potrebno.

Nakon što je napravila svrsishodne promene u svojoj ishrani, nastavila je, patila je od glavobolje zbog povlačenja šećera neko vreme, ali je na kraju izgubila 10 kilograma, prestala da nosi kompresione čarape i koža joj se pročistila.

Keli Ozborn
foto: Profimedia

„Volela bih da sam ranije imala ovakav podsticaj jer nikada nisam uspela da se držim ničega sto posto na način na koji sam ovo uradila jer to ne radim zbog sebe“, rekla je Keli. „Radim to za svoju bebu. Ali naučila sam — ne mogu ni da počnem da vam govorim o promenama koje sam napravila.“

„Imam prelepog malog dečaka“, nastavila je, „i on je moj razlog za život, moj razlog zašto ustajem ujutru, ceo moj život se vrti oko njega. I sada razumem šta reč „svrha“ zaista znači.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs