MOGAO JE DA IMA KOJU POŽELI, A ON JE OŽENIO "PROSEČNU I DEBELU" ŽENU: Vređali je zbog izgleda, a sada joj ZAVIDE

Žena Pirsa Brosnana godinama je bila meta kritika zbog svog izgleda, a sada je svima zapušila usta.

Celebrities
MOGAO JE DA IMA KOJU POŽELI, A ON JE OŽENIO "PROSEČNU I DEBELU" ŽENU: Vređali je zbog izgleda, a sada joj ZAVIDE
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga Pirsa Brosnana, Kili, ostavila je fanove zaprepašćene tokom svog poslednjeg pojavljivanja na crvenom tepihu zajedno sa svojim zgodnim mužem. Šezdesetogodišnja lepotica izgledala je potpuno drugačije i vidno je smršala.

Naime, za nju su govorili da je prosečna žena i nikome nije bilo jasno kako to da je baš ona u braku sa jednim od najzgodnijih muškaraca Holivuda.

Pirs Brosnan
foto: Charlie Steffens / INSTAR Images / Profimedia

Kada su se pojavili na dodeli Oskara, zasenili su sve svojom energijom. Pris jw kao i uvek ponosno držao za ruku svoju ženu, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Veliki broj obožavalaca nije mogao da ne istakne da je Kili "mnogo smršala". Jedna osoba je primetila: "Šta god da radi, mora da nastavi da radi. Sada se vidi zaista lepo lice, i kladim se da se i ona oseća bolje." Drugi komentator se zapitao: "Mislio sam da ima bolest zbog koje ne može da smrša? U svakom slučaju, izgledaju odlično!"

1 / 8 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače Bronsan i Keli upoznali su se 1994. godine, 3 godine nakon smrti njegove prve supruge. Godine 1997. rođeno je njihovo prvo zajedničko dete, Dilan. 2001. venčali su se u Irskoj. Te godine su dočekali još jedno dete, Paris. Važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, sa vezom koja traje 29 godina. Brosnan svoju ženu naziva svojom "Severnom zvezdom". Ali 2003. Brosnana je zadesila još jedna tragedija: njegova ćerka Šarlot umrla je od iste vrste raka koji je okončao život njene majke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs