OSKAROVKA DOŽIVELA ONO ŠTO NAJVEĆEM NEPRIJATELJU NE BISTE POŽELELI: "Tuga je ljubav koja nema gde da ode"

Samoubistvo njenog sina ostavio je osakaćenu za ceo život. Od njenih reči je nemoguće zadržati suze.

Celebrities
Autor:
OSKAROVKA DOŽIVELA ONO ŠTO NAJVEĆEM NEPRIJATELJU NE BISTE POŽELELI: "Tuga je ljubav koja nema gde da ode"
Foto: Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oskarovka Redžina King, u razgovoru sa Robinom Robertsom, istakla je kako ju je promenilo tugovanje zbog smrti njenog sina jedinca Iana Aleksandra Juniora, u januaru 2022.

U predstojećem intervjuu za ,,Dobro jutro Ameriko"(Good Morning America), dobitnica Oskara (53) obeležila je dve godine od Ianove smrti, govoreći kako je „tuga putovanje", prenosi ,,Pipl".

U intervjuu sa Robinom Robertsom, rekla je da je njen predstojeći film, ,,Širli" posvećen njenom pokojnom sinu. Video snimak prikazuje Robertsa (63) kako pita Kingovu: ,,Kakve su vam bile ove poslednje dve godine?"

Redžina King
foto: OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ian je izvršio samoubistvo u januaru 2022. neposredno nakon što je napunio 26 godina. On je bio Redžinino jedino dete, koje je imala sa svojim bivšim mužem, producentom Ianom Aleksandrom Seniorom, prenosi ,,Pipl".

,,Oh, vau. Ja sam sada druga osoba nego što sam bila 19. januara", odgovorila je Redžina.

King je nastavila da deli uvid u njenu tugu u poslednjih nekoliko godina. „Tuga je putovanje", objašnjavala je Kingova. ,,Razumem to."

,,Tuga je ljubav koja nema gde da ode“, nastavila je glumica. ,,I svi sa time drugačije postupamo."

Pre godinu dana, Kingova je na Instagramu podelila poruku kako bi odala počast svom pokojnom sinu za njegov rođendan i kako bi obeležila godinu dana od njegove smrti.

,,19. januar je Ianov dan vrednovanja. Dok još uvek obrađujemo njegovo fizičko odsustvo, slavimo njegovo prisustvo", napisala je tada. ,,Svi smo mi na različitim mestima na planeti...i Ian je takođe. Njegov duh je nit koja nas povezuje."

Redžina King
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica je nastavila: ,,Naravno da je narandžasta tvoja omiljena boja... Njena vatra i smirenost. Vidim te u svemu što udišem. Moja apsolutna najdraža stvar kod sebe je da sam ....Redžina, majka Ijana Božijeg Kralja."

„Nastavi da sijaš, moje svetlo koje me vodi", dodala je Kingova u toj počasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs