REKAO MI DA SAM NAJLEPŠA, IZVADIO JE POLNI ORGAN I STAVIO MI GA ISPRED LICA: Sad on preti da će otkriti sav PRLJAV VEŠ

Glumac koji je Šeron Stoun terao na intimne odnose otkrio šok istinu, Holivud potresa veliki skandal.

Celebrities
22:51h Autor:
REKAO MI DA SAM NAJLEPŠA, IZVADIO JE POLNI ORGAN I STAVIO MI GA ISPRED LICA: Sad on preti da će otkriti sav PRLJAV VEŠ
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Ikona svetske kinematografije Šeron Stoun već nekoliko dana nalazize u žiži javnosti i to zbog šok priznanja koja nije do kraja otkrila u svojim memoarima pod naslovom "Lepo je kad živiš po drugi put", objjavljenim pre tri godine. Naime, sada je potpuno otvoreno pričala o detaljima iz njene prebogate karijere od kojih zastaje knedla u grlu. Podsetila nas je da se ispod svog tog glamura kriju i brojne, blago rečeno, neprijatne situacije.

Naime, oči u oči se susrela nekoliko puta sa otvorenim ponudama za seksualne odnose, kako bi se bolje progurala u filmskoj industriji.

Šeron Stoun
foto: Simone Comi / ipa-agency. / Sipa Press / Profimedia

Kroz suze je pre nekoliko meseci prvo govorila o trenutku kada ju je bivši šef kompanije Sony se*sualno uznemiravao tokom poslovnog sastanka.

„Kada sam prvi put došao u LA, pozvana sam u Sony“, započela je ona. 'Bila sam tako uzbuđena što ću upoznati šefa kompanije Sony i otišla sam u njegovu kancelariju.'

Objasnila je da je zbog stila uređenja nameštaja tog vremena „niski džinovski kauč“ u njegovoj kancelariji bio „u suštini na podu“.

„Kolena su mi bila doslovno oko vrata dok sam sedela na tom kauču jer sam visoka a on je šetao po kancelariji“, nastavila je.

Šeron Stoun
foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Šeron je objasnila kako je producent počeo da je obasipa komplimentima: „Oh, istina je to što pričaju o tebi, ti jesi najlepša. Nismo videli nikoga poput tebe decenijama“. .. Onda je došao pravo ispred mene i rekao: "Ali prvo..." i izvadio svoj polni organ pravo ispred mog lica.'

Prisetila se svoje zapanjene reakcije:

„Naravno, bila sam veoma mlada i obzirom da sam ja u suštini veoma živahna osoba, počela sam da se smejem. Počela sam da se smejem i plačem u isto vreme i nisam mogla da prestanem jer sam postala histerična. Nisam mogla da se zaustavim, pa nije znao šta da radi", objašnjavala je glumica i nastavila:

„Potom se obukao i izašao na vrata. Mislila sam da je otišao, pa nisam znala šta da radim. Samo sam sedela i na kraju je došla njegova sekretarica i izvela me napolje."

1 / 7 Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinama je sve skrivala u sebi.

„Plakala sam jer nisam mogla ranije da ispričam ovu priču. Nije bilo šanse da me neko sasluša i ikada ponovo zaposli. Ali istina je da me ionako ne zapošljavaju. Kada sam pisala svoju knjigu, jedina stvar koju su me svi pitali bila je: da li ćeš ih imenovati?" Nisam navodila imena u svojoj knjizi jer oni znaju ko su. Toliko su svesni svega i činjenice da nisam radila 20 godina."

Afera "Niske strasti"

Nedavno je sve do detalja otkrila o prevari koja se krila iza čuvene scene u filmu "Niske strasti".

"Hteli su da im donesem još jedan hit kao što je bio film `Niske strasti`. Prvo su mi kazali i da ću moći da biram glumce. A onda se ispostavilo da nisu to i mislili. Onda me je pozvao naš producent Robert Evans i kazao da treba da spavam sa Bili Boldvinom", govorila je Šeron i dodala:

"Trčkarao je po kancelariji, sa sunčanim naočarima na licu i objašnjavao mi kako će Bili Boldvin da bolje glumi ako budemo intimni. To će da spase film, jer je problem što sam ja navodno kruta. A kad bih spavala sa Bilijem, tada bismo dobili hemiju na velikom ekranu", priča Šeron.

Producent Robert Evans, glavni "gazda" produkcije je ubeđivao Šeron naširoko i nadugačko. Pričao joj je čak kako je "morao" da spava s Avom Gardner kako bi se ona "opustila". Ovaj filmski moćnik, koji potpisuje ostvarenja kao što su "Kineska četvrt", "Koton Klub", "Veliki Getsbi" i "Kum", preminuo je 2019. godine.

Bili Boldvin
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A danas je oglasio i Bili Boldvin, te izneo svoju stranu priče, preteći da može da iznede mnošto prljavog veša o čuvenoj lepotici.

Bili Boldvin je razjareno uzvratio glumci na mreži "X": "

"Nisam siguran zašto Šeron Stoun i dalje priča o meni, posle toliko godina? Da li je još zaljubljena u mene ili je još boli, posle svih ovih godina, što sam odbio njena udvaranja? Je li kazala svojoj drugarici Dženis Dikinson, dan nakon što sam bio na probnom snimanju i sreo ih na letu za Njujork sledeće: `Nateraću ga da se tako zaljubi u mene da će da mu se vrti u glavi`??? Znam toliko prljavih stvari o njoj da bi se njoj zavrtelo u glavi, ali sam ćutao , napisao je gluma u objavi, ali se tu nije zaustavio i dodao je:

"Apsolutna je legenda ta priča kako sam se sastao sa Bobom Evansom i tražio dozvolu da osmislim finalnu scenu se*sa tako da ne moram da se poljubim sa Šeron Stoun. Pitam se da li bi trebalo da napišem jednu knjigu i da ispričam mnoge, mnoge uznemirujuće, perverzne i neprofesionalne priče o Šeron? To bi moglo biti zabavno".

Međutim, Dženis Dikinson na koju se Boldvin poziva, odmah se oglasila i demantovala Bilija.

"Šeron mi nikada nije tako nešto rekla. Nisam sigurna zašto Bili Boldvin to priča. To se nikad nije desilo, a ja obožavam i jedno i drugo", bila je kratka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs