KAŽU DA ANASTASIJA PO LEPOTI NIJE DO KOLENA DEVOJCI DRAGOG GUDELJA: Živa je vatra, odnos sa svekrvom ostavlja BEZ TEKSTA

Manekenka Lana Lazarević već skoro dve godine uživa u ljubavi sa mlađim bratom Nemanje Gudelja, nije se odvajala od njega u najtežim momentima.

Ljubav
18:55h Autor:
KAŽU DA ANASTASIJA PO LEPOTI NIJE DO KOLENA DEVOJCI DRAGOG GUDELJA: Živa je vatra, odnos sa svekrvom ostavlja BEZ TEKSTA
Nemanja i Dragi Gudelj, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Fudbaler Dragiša Gudelj, rođeni brat Nemanje Gudelja, trenutno je na prekretnici kada je sportska karijera u pitanju, te se spekuliše da će, ipak, morati da odloži kopačke, zbog ozbiljinih zdravstvenih problema sa srcem koje je imao proteklih meseci. Međutim, sve prepreke koje su se odjednom našle pred njim mnogo lakše prevazilazi uz prelepu devojku Lanu Lazarević. Naime, zanosna plavuša mu je ogromna podrška i, pored porodice, najveći vetar u leđa za ostvarenje snova.

Ko je zanosna Lana?

Rodom je iz Novog Sada, ali život je nastavila u inostranstvu, te je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. Ima 22 godine i trenutno studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa. Uz to je igrala i džez balet više od deceniju, osvojila je, čak, i 50 nagrada.

Beleži velike uspehe u svetu modelinga, modni dizajneri su očarani njenom lepotom i izgledom, dosta se pisalo i da je proglašena za Top model Evrope.

Sa jedne strane, ima vrlo istančan stil, dok sa druge od njenog izvajanog tela i predivnog pogleda zastaje dah. Mnogi korisnici društvenih mreža komentarišu i da je Lana mnogo lepša od Cecine ćerke Anastasije, koja je uplovila u bračne vode sa Nemanjom. Takođe, zapalo im je sa oko da se nikada nije dovodio u pitanje Lanin odnos sa Dragišinom majkom, te se čini da je Olivera i ta kako zadovoljna odabirom mlađeg sina, a do sada nije procurila u javnost neka loša reč o slaganju ove dve dame.

Mada, jetrve se odlično slažu, a letos su zajedno uživale na Ibici u nastupu Malume, trenutno najveće muzičke zvezde u Kolumbiji, ali i na svetskog sceni.

Lepu Lanu su povezivali i sa mladim reperom Vojažem, ali oni nikada nisu potvrdili da su bili u vezi, niti su komentarisali jedno drugo.

Dragi i njegova nežnija polovina će u junu proslaviti dve godine predivne ljubavne priče, za koju se nadaju da će da traje zauvek.

Raszmršeni odnosi

Otkako su Anastasija i Nemanja obelodanili da su otpočeli romansu, za porodicu Gudelj počelo je veliko interesovanje, te su svi članovi bili pod budnim okom javnosti. Na početku je sve delovalo bajkovito, a mlada pevačica se odlično slagala posebno sa svekrvom Oliverom i suprugovom sestrom Vanjom. Cela porodica je bila i na gala proslavi rođendana Cecine ćerke, slike su obišle region, a onda su odjednom odnosi zahladneli.

Navođeni su razni razlozi zbog kojih je došlo do nesuglasica, a naročito su se svi šokirali kada je Anastasija bodrila Nemanju na Svetskom prvenstvu u Kataru sama, dok su na drugoj strani stadiona bile njegova majka i sestra. Nikada otvoreno nisu pričali o jabuci razdora, ali izgleda da su sve nesporazume ove tri dame uspele da reše.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima. Nemanja je najviše uticao na to da svi budu složni, i sada baš tako i jeste - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

Fudbaler je baš na Dan žena podelio sliku na kojoj su sa širokim osmesima zadovoljno pozirale Olivera, Anastasija i Vanja, a najvećim obožavaocima nije promakla činjenica i da se ponovo međusobno prate na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs