ZOI JE DOŠLA DA POKORI MUZIČKU SCENU I TU OSTAJE: Evo zašto je promenila ime, ko joj je slavna tetka i zbog čega se kaje

Na mladima svet ostaje, pa je prirodno da dolaze naslednici i zauzimaju svoje mesto pod suncem, ona je to itekako zaslužila

Celebrities
ZOI JE DOŠLA DA POKORI MUZIČKU SCENU I TU OSTAJE: Evo zašto je promenila ime, ko joj je slavna tetka i zbog čega se kaje
Foto: ATAImages

Zoi je izbacila album prvenac „Moje boje“ koji je objavljen na svim striming platformama i o kojem bruje sve društvene mreže.

Sara Šekularac je 25-godišnja pevačica poznatija kao Zoi, mlada umetnica već neko vreme diže prašinu na regionalnoj sceni. Egzotičnim stilom, hrabrim stavom i sa velikim talentom odlučila je da pokori muzičku scenu.

Neke njene pesme imaju gotovo 20 miliona pregleda na YouTubu. Raskošnog i nežnog glasa, od prvog trenutka ova atraktivna pevačica ne prestaje da ređa hitove, pa na taj način ona zaljubljenike u pop muziku drži u šaci.

Zoi
foto: ATAImages

Ova srpska kantautorka postala je poznata po singlovima „Zovi“, „Bez tebe“, „Đavoli“, „Nirvana“, ali u medijima je ipak najpoznatija kao sestričina Nataše Bekvalac.

Majka atraktivne Novosađanke je zapravo Dragana, najstarija sestra Bekvalac.

Gde god da se pojavi pleni pažnju, a imala je i od koga da nauči kako da se nosi s popularnošću. Priznala je i da se savetuje sa Natašom, kao i sa drugom tetkom Kristinom.

„S njima razgovaram jer smo najsličnijeg senzibiliteta i stvarno ih u potpunosti razumem, kao i one mene. Volim da čujem šta imaju da kažu, ne poslušam ih uvek, naravno, što ide na moju štetu, ali osoba sam koja mora mnogo puta da udari glavom o zid pre no što se osvesti“, zaključila je za Stori.

Sara je rođena 11. aprila 1999. u Novom Sadu, živela je neko vreme u Los Anđelesu, a nakon toga se vratila u Srbiju. Kaže da život u SAD ima svojih prednosti i mana. Početak njene karijere obeležio je singl „Eto“ 2019. za Bassivity Digital. Tekst za tu pesmu napisala je sama, spot snimila u Majamiju i Milanu, režirao ga je Lenard Firstner, a on joj za tri meseca doneo preko šest miliona pregleda na YouTubu.

Zoi
foto: ATAImages

Potom je dobila nagradu za otkriće godine na Vrnjačkom karnevalu, a pa održala svoj prvi nastup u okviru Beogradske parade ponosa i iste godine objavila drugi singl „Zovi“. Tada je otvoreno priznala da nije najzadovoljnija svojim prvencem, ali bilo je bitnije šta kažu kritika i publika, a njihove reakcije bile su pozitivne.

Na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradskoj areni februara 2020, Zoi je premijerno izvela pesmu „Jasno mi je“, koju je producirao Darko Dimitrov – spot za singl broji više od 18 miliona pregleda na YouTubu.

Na pitanje kako je nastalo ime Zoi od njenog pravog imena Sara, ona kaže:

„Htela sam da budem blogerka u, recimo, prvom srednje i bilo me je sramota toga. I onda sam izmislila Zoi Devon, bukvalno sam kucala ‘female names’. To ne znači ništa. I kao, Zoi, nemam pojma… Kad je trebalo da izbacim pesmu, okej, Zoi“, ispričala je davno ova pevačica, koju uopšte ne pogađa to što su je i onda mnogi prepoznavali kao, tek, sestričinu poznate Bekvalčeve, „jer ona to svakako i jeste“.

Zoi
foto: ATAImages

Zoi kaže da uživa u stvaranju muzike, međutim ne prija joj pažnja koju dobija od novinara tabloida. Ne krije da ima tremu kada sa njima razgovara, ali je uvek prilično iskrena u odgovorima, pa je brojnim novinarima vrlo draga sagovornica.

Otvoreno je priznala da se podvrgla nekim estetskim zahvatima, da se zbog nekih kaje i žali, ali da će iz toga već nešto izvući.

Za Story.hr izjavila je da bi se bavila produkcijom ili glumom kada se ne bi bavila muzikom, da bi volela kadsa bi mogla više da putuje i da joj je „ljubavni život praznjikav“.

Na pitanje koje joj je pre nekoliko godina u jednom intevjuu postavljeno o seksualnosti, odgovorila je:

„Posedujem dve strane ličnosti i biram u kom momentu će koja prevladati. Istina je da imam muški mozak i karakter i ne znam kako da se osećam tim povodom“, kazala je ona kroz osmeh, pa dodala. „Trenutno me ne interesuju ni muškarci ni žene, ali svakako mislim da ljubav ne bira pol.“

Stil / zadovoljna.nova.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs