NEVEROVATNO! KIM KARDAŠIJAN I BJANKA CENSORI VIĐENE ZAJEDNO: Kao bliznakinje izgledale, dok ih je KANJE GLEDAO sa strane

Iako je prvobitno delovalo nemoguće, i to se desilo. Kim Kardašijan i Bjanka Censori viđene su zajedno.

Celebrities
Autor:
NEVEROVATNO! KIM KARDAŠIJAN I BJANKA CENSORI VIĐENE ZAJEDNO: Kao bliznakinje izgledale, dok ih je KANJE GLEDAO sa strane
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan i Bjanka Censori stajale su jedna pored druge na koncertnoj zabavi Kanjea Vesta povodom svog novog albuma. Fanovi su ostali nemi kada su videli njihove zajedničke fotografije.

Bjanka (29) trenutno je u vezi sa kontroverznim reperom (46), dok je Kim (43) bila u braku sa njim od 2014. do 2022. godine.

Na snimku sa događaja, Bjanka se može videti u ružičastom topu sa Kim koja je stajala pored nje. Fanovi su bili očigledno šokirani kada su videli dve žene u društvu jedne druge i brzo su reagovali na njihov snimak koji su podelili na društvenim mrežama.

Korisnici Iksa su napisali: 'Nisam to očekivao'... 'O čemu bi, zaboga, pričale?'... ''Ne znam, ali ovo je ludo'... WTF".

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Kim se kaže da ima prijateljski odnos sa Bjankom – ali navodno nije obožavalac njenog paradiranja svojom rizičnom modom pred svojom decom. Takođe, nikada pre nisu viđene zajedno do sada.

„Kim je uputila Kanjea da nikada ne dozvoli Bjanki da se tako oblači oko njihove dece", izjavio je neimenovani izvor. „Ona je zaista iznenađena što je Kanje pustio svoju ženu da tako izađe iz kuće."

@celebritiesworldx Bianca Censori and Kim Kardashian at #Vulture 2 listening party tonight. #kimkardashian #biancacensori #kanyewest ♬ suono originale - celebritiesworldx

Bjanka, rođena u Australiji, fotografisana je u nizu odevnih predmeta koji su zauzeli naslovnice otkako se udala za Kanjea u decembru 2022. Manje od mesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim.

Bjanka je bila fotografisana u oskudnoj odeći koja joj je jedva pokrivala grudi i leđa na Superboulu, koji je na internetu bio ismevan, a samo nekoliko dana pre toga je izašla u prozirnom kišnom mantilu bez ičega ispod.

Na slikama sa decom Kim Kardašijan, Bjankina odeća je bila rezervisanija.

Kanje se nedavno pojavio da brani bizarne, a ponekad i opscene izbore svoje žene, kao i njegovu odluku da objavi njene polugole fotografije na svom Instagramu.

On je naveo da će ,,objavljivati fotografije svoje žene koliko želi", jer ga to ,,čini srećnim."

Za razliku od Bjanke Censori, Kanje Vest je zabranjivao svojoj tadašnjoj ženi Kim da se previše otvoreno oblači.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs