ONA JE NAJSREĆNIJA KADA IZAĐE U JAVNOST GOLA: Svi kažu da je muž tera da okolo hoda BEZ VEŠA, ali ni ona NIJE BAŠ NAIVNA

Bjanka Cenzori ne voli ništa da prepušta mašti. Kod nje je sve otvoreno i realno, pa i prezentovanje vlastitog tela

Galerije
Autor:
1 / 7 Foto: Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suprugu Kanje Vesta bije glas da voli okolo da šeta gola, a ona to ne demantuje. Na svakom sledećem pojavljivanju ona je sve "slobodnije" obučena. Tako je bilo i ovaj put kada se pojavila na Nedelji mode u Milanu obučena u kožni bodi ispod kojeg nije nosila - NIŠTA!

Pored ovog zanimljivog izdanja koje je jedva prekrivalo njene grudi i zadnjicu, Bjanka je pokazala i novu frizuru - bob paž.

Dobro obavešten izvor kaže kako Bjanka i Kanje žive u "obnovljenom bračnom blaženstvu" i to zbog velikog uspeha njegovog novog albuma.

Iako je ranije ovog meseca njihova veza "visila o koncu", sada su se stvari promenile. To je potvrdio i sam Kanje Vest koji je objavio video u kojem kaže:

"Kritikujete me zašto objavljujem slike moje supruge na instagramu! Smeta vam što je na njima ona gola? Moja žena mene usrećuje i zato volim da objavljujem i zato objavljujem njene slike na svom instagramu. Objavljujte i vi slike vaše žene na vašem Instagramu, a ako vam smetaju slike moje žene - j*** se i gledajte nešto drugo!"

Izgleda da i samoj Bjanki odgovara da okolo hoda golišava i bez veša, jer je skoro uvek nasmejana i prija joj pažnja onaj momenat kada pokaže sve svoje atribute.

"Nju pokreće novac. Novac je velika motivacija. Sada je partner sa mužem i zaradila je pravo bogatstvo kao njegov arhitekta i model njegovih proizvoda," rekao je prijatelj blizak paru za Deli Mejl.

Inače, Kanje Vest je priznao da je bio na pragu da bankrotira, jer su Adidas i ostali poslovni partneri raskinuli saradnju sa njim.

"Preselili smo se u Italiju. Preselili smo se u fabriku i preživeli smo. Preživeli smo svo otkazivanje saradnje. Vratili smo se i opet smo broj jedan," rekao je Kanje Vest.

U roku od par nedelja njegov album je dospeo na prvo mestu u preko 100 zemalja, a onda su neke pesme povučene zbog "kršenja autorskih prava".

Kanje je takođe bio besan kada je prekinut prenos njegovog izvođenja pesme u kojoj između ostalog kaže: "I dalje sam lud (jer ima bipolarni poremećaj) i dalje sam kralj".

Nakon toga ga je kritikovala i Bjanka koja je tražila da se izvini jevrejskoj zajednici zbog uvreda koje im je naneo. Govorila mu je da tako daje loš primer svojoj deci.

Zbog toga je Kanje na herbejskom objavio izvinjenje na Instagramu.

(Stil/Dejli Mejl)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs