DŽABA JOJ SVE PARE SVETA, KAD DELUJE JEFTINO KAO SA BUVLJAKA: Trampova snajka ne može da kupi UKUS, izgleda kao cirkus

Iako je lepa kao san, ne može da se pohvali istančanim ukusom

Celebrities
15:12h Autor:
DŽABA JOJ SVE PARE SVETA, KAD DELUJE JEFTINO KAO SA BUVLJAKA: Trampova snajka ne može da kupi UKUS, izgleda kao cirkus
Foto: MIKE THEILER / UPI / Profimedia

Kič i neukus se uglavnom vezuju za osobe bez stila i bez istančanog ukusa. Loš stil se vezuje baš za Kimberli Gilfojl koja slavila 55. rođenan u disko haljini sa mnogo šljokica. Ona je sjaka čuvenog Donalda Trampa, ali parama ne može da kupi ukus.

Donald Tramp
foto: preentscreen/Instagram

Na proslavi u porodici Donalda Trampa obeležen je 55. rođendan Kimberli Gilfoj, koja je verenica sina bivšeg predsednika Amerike, Donalda Trampa Juniora. Slavljenica se pojavila u disko haljini koja je savršeno odražavala njen prepoznatljivi, ali ne tako dobar stil oblačenja. Među gostima su bili poznati, ali da li se pojavila i Melanija Tramp?

Kimberli Gilfoj je nosila roze mini-haljinu ukrašenu šljokicama, što je bio pravi primer modnog kiča, posebno u kombinaciji sa neuglednim sandalama. Snaja Donalda Trampa, koju on inače nije podržavao kada je otkrivena veza sa njegovim sinom, ali je kasnije prihvatio, nije baš pogodila ni sa ostalim detaljima svog stajlinga, uključujući frizuru i šminku.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Modni kiks je napravila i druga Trampova snaja Lara Tramp, koja je udata za Erika Trampa. Zlatna suknja A kroja je odevni komad koji zaobilaze svi ljubitelji i poznavaoci mode. Isto važi i za torbu.

Sa druge strane, Trampova ćerka Tifani Tramp napravila je dobar modni pomak pojavivši se u crnoj haljini. Pravila je ranije niz modnih promašaja, u poređenju sa tim, ovo modno izdanje je bolji izbor. Njen suprug Majkl Bulos, milijarder iz Egipta, bio je odeven u elegantnom odmerenom stilu.

Donald Tramp
foto: preentscreen/Instagram

Na fotografijama sa rođendana nema Ivanke Tramp ni Melanije Tramp. Ivanka je pre nekoliko godina odstranila (buduću) snaju sa porodične slike pa kasnije ispeglala situaciju. To je pokrenulo glasine da Kimberli nije miljenica Trampove miljenice.

Rođendan je inače bio tematski, u znaku Casino Royale. U kući Kimberli i Trampa Juniora nastupali su plesači i akrobate a bili su postavljeni i posebni stolovi za poker. A slike sa proslave pršte od fotošopa.

Mnoge je zbunila "božićna jelka" u kući bogataša, jer je Božić odavno prošao, piše Page six. Kasnije se saznalo da se radi o takozvanom "patriot tree" koje može da se drži u kući tokom cele godine. Ni na slavlju nije izostala podrška Trampu za predsedničke izbore ove godine. Mogli su se videti natpisi: "Napred, Trampe" i "Učinimo Ameriku ponovo velikom".

Snaja Donalda Trampa
foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada su Kimberli i Trampov sin počeli vezu, komentarisalo se da je on zbog nje ostavio bivšu suprugu Vanesu Tramp sa kojom ima petoro dece. Vanesa je bila na sahrani svekrve Ivane Tramp i zabeležene su varnice između nje i slavljenice iz ove priče.

Podsetimo, brak Trampa Juniora i Vanese trajao je od 2005. do 2018. Kimberli Gilfoj bia je udata za nekadašnjeg gradonačelnika San Franciska i sadašnjeg guvernera Kalifornije Gevina Njusoma kao i za Erika Vilensija, bogatog naslednik čija se porodica bavi proizvodnjom nameštaja.

Stil/Žena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs